Αυτή είναι η νέα εκδοχή του November Rain από τους Guns N' Roses
Music

Αυτή είναι η νέα εκδοχή του November Rain από τους Guns N’ Roses

Ένα από τα δημοφιλέστερα rock τραγούδια όλων των εποχών, το November Rain των Guns N’ Roses κυκλοφόρησε σε μία νέα εκδοχή από τη μπάντα στο πλαίσιο, της επετειακής έκδοσης του Use Your Illusion που έρχεται στις 11 Νοεμβρίου.

Ενώ τα υπόλοιπα τραγούδια έρχονται απλά με ένα remaster, το November Rain έχει νέα μίξη, αλλά και πραγματική ορχήστρα που αντικαθιστά τα samples του ορίτζιναλ. Τα μέρη του συγκροτήματος αλλά και τα φωνητικά του Axl Rose παραμένουν όπως ηχογραφήθηκαν τότε, αλλά είναι εμφανές ειδικά στο outro ότι έχουν γίνει ηχητικές τροποποιήσεις.

Τη νέα μίξη έχει αναλάβει ο Steven Wilson (ο γνωστός), που πρόσφατα τόνισε για τη δουλειά του στο τραγούδι: «Η εκδοχή του 2022 είναι η ίδια εμφάνιση της μπάντας και η μίξη είναι πιστή στην αρχική, όμως έχουν ηχογραφηθεί ορχηστρικά μέρη που αντικαθιστούν τα sample που είχαν χρησιμοποιηθεί τότε».

Η επετειακή έκδοση, περιλαμβάνει φυσικά και τα δύο άλμπουμ που κυκλοφόρησαν την ίδια ημέρα τον Σεπτέμβριο του 1991 και έχουν ξεπεράσει σε πωλήσεις τα 15 εκατομμύρια, μόνο στην Αμερική. To November Rain είναι το rock τραγούδι με τις περισσότερες προβολές στο youtube και μέχρι το τέλος της χρονιάς αναμένεται να ξεπεράσει τα δύο δισεκατομμύρια.

O Axl Rose δούλευε πάνω στη δημιουργία του για σχεδόν μία δεκαετία πριν κυκλοφορήσει επίσημα, με την μπάντα να σκέφτεται να το συμπεριλάβει στο ντεμπούτο του 1987, κάτι που τελικά δεν έγινε. Το περίφημο βίντεο, κόστισε ένα εκατομμύριο δολάρια και την εποχή της κυκλοφορίας του ήταν με διαφορά το νούμερο σε requests στο MTV. Όταν έκανε έβαζε μουσική.

Ακούστε τη νέα εκδοχή του November Rain: 


Βόμβα στο Witcher: Τέλος ο Χένρι Κάβιλ

Η Taylor Swift διέλυσε τους Arctic Monkeys

Ετοιμαζόμαστε για τεράστιο μπέρδεμα με το 1899 στο Netflix

To trailer του Ant-Man αλλάζει τα πάντα στο MCU


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ