Συγκλονιστικό setlist από τους Metallica που έπαιξαν τραγούδια μόνο από το 1983-84
Music

Συγκλονιστικό setlist από τους Metallica που έπαιξαν τραγούδια μόνο από το 1983-84

Το είπαν και το έκαναν οι Metallica που εμφανίστηκαν ζωντανά το βράδυ της Κυριακής στο Hard Rock Live του Hollywood, με ένα ιστορικό setlist αφού έπαιξαν τραγούδια που κυκλοφόρησαν μόνο τη διετία 1983-84. Η συναυλία πραγματοποιήθηκε ως φόρος τιμής στους Jonny και Marsha Zazula, που έφυγαν από τη ζωή πρόσφατα.

Οι δυο τους ήταν υπεύθυνοι για το πρώτο συμβόλαιο της μπάντας με τη Megaforce που κυκλοφόρησε τα δύο πρώτα τους άλμπουμ πριν μετακομίσουν στην Electra για το Master of Puppets.

Έπαιξαν φυσικά μπροστά σε μία κατάμεστη αρένα και βγήκαν στην σκηνή με το Creeping Death, ενώ τα No Remorse και Phantom Lord έκαναν ξανά την εμφάνιση τους για πρώτη φορά από το 2013. Άλλο ένα στατιστικό που ξεχωρίζει είναι ότι το Hit The Lights χρησιμοποιήθηκε για να πέσει η αυλαία για πρώτη φορά από το 2004.

«Ο Τζόνι μας έδωσε την πρώτη μας ευκαιρία, κυκλοφόρησε τα πρώτα μας άλμπουμ στην δισκογραφική του Megaforce Records και μας έβαλε στο δρόμο για την πρώτη μας πραγματική περιοδεία. Με την Μάρσα στο πλευρό του, ο Τζόνι ήταν μέντορας, μάνατζερ, επικεφαλής της εταιρείας και πατρική φιγούρα για όλους μας… δεν θα ήμασταν εδώ που είμαστε σήμερα χωρίς αυτούς τους δύο» είχαν τονίσει οι Metallica στην ανακοίνωση της συναυλίας.

Δείτε πλάνα από την εμφάνιση τους στα βίντεο που ακολουθούν: 

To setlist: 

metallica setlist


Μπήκαν στο Rock and Roll Hall of Fame οι Judas Priest

Η νέα εκδοχή του November Rain από τους Guns N’ Roses

Οι Slipknot σκέφτονται να αφήσουν τα άλμπουμ και να το γυρίσουν στα single

Η Taylor Swift διέλυσε τους Arctic Monkeys


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: