Μπήκαν στο Rock and Roll Hall of Fame οι Judas Priest
Music

Μπήκαν στο Rock and Roll Hall of Fame οι Judas Priest

Ιστορική στιγμή το βράδυ του Σαββάτου για το Heavy Metal και τους Judas Priest που μπήκαν στο Rock and Roll Hall of Fame, λαμβάνοντας το βραβείο Musical Excellence. Τα μέλη της μπάντας που εντάχθηκαν είναι οι Rob Halford, Ian Hill ,Glenn Tipton, Scott Travis μαζί με τους  ΚΚ Downing, Les Binks και τον  Dave Holland που έχει φύγει από τη ζωή.

Στη σκηνή μαζί με τον Richie Faulkner, ανέβηκε μαζί τους για πρώτη φορά μετά από 13 χρόνια ο ΚΚ, ενώ ο Les Binks έπαιξε με τη μπάντα ξανά μετά το 1979. Το medley που έπαιξαν είχε τα “You’ve Got Another Thing Comin'”“Breaking The Law” και “Living After Midnight”.

Την παρουσίαση του συγκροτήματος  έκανε ο Alice Cooper τους χαρακτήρισε ως την απόλυτη heavy metal μπάντα. «Καθόρισαν τον ήχο που ξέρουμε ως heavy metal. Και τι μπορείς να πεις για τη φωνή του Rob Halford; Κραυγές με τεράστιο εύρος. Δεν υπάρχει συναίσθημα που να μην μπορεί να εκφράσει. Στη σκηνή πετούν σπίθες και είναι μία από τις πιο δυνατές live μπάντες όλων των εποχών. Κουβαλούν τη σημαία του Hard Rock και του Heavy Metal εδώ και 50 χρόνια, χωρίς να υποκύπτουν στις μόδες ή να υποκρίνονται ότι είναι κάτι άλλο. Πετούν ψηλά απόψε και το δικαιούνται απόλυτα».

«Είμαι ο ομοφυλόφιλος του συγκροτήματος. Και ονομαζόμαστε heavy metal κοινότητα γιατί τους δεχόμαστε όλους ανεξάρτητα από το ποια είναι η σεξουαλική σας ταυτότητα, πώς μοιάζετε ή τι πιστεύετε ή δεν πιστεύετε. Θα έπρεπε να μας δώσουν άλλα 50 χρόνια, αλλά η χαρά της μουσικής είναι ότι ζει για πάντα. Και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είμαστε εδώ. Ζούμε για το heavy metal.  Ζούμε για τη μουσική και ζούμε για το rock and roll hall of fame» είπε ο Rob Halford.

Λέτε να μπήκαν στην άκρη οι διαφορές και να δούμε ξανά το KK μαζί με τους υπόλοιπους για τα τελευταία χρόνια της καριέρας τους; Πάντως τη φωτογραφία την έβγαλαν backstage ο πρώην και ο νυν κιθαρίστας.

Η νέα εκδοχή του November Rain από τους Guns N’ Roses

Βόμβα στο Witcher: Τέλος ο Χένρι Κάβιλ

Η Taylor Swift διέλυσε τους Arctic Monkeys


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ