Πρώτο teaser από το Release Athens για το 2023
Music

Πρώτο teaser από το Release Athens για το 2023

Η χρονιά βαδίζει σιγά-σιγά προς το τέλος της και άντε να φύγει για να μπει το 2023 και μετά να έρθει το καλοκαίρι και να μετακομίσουμε πάλι στην Πλατεία Νερού για το Release Athens.

Το φεστιβάλ επέστρεψε φέτος μετά τη διετία της πανδημίας και άφησε για ακόμα μία φορά τις καλύτερες εντυπώσεις στο κοινό, που έδωσε βροντερό παρών στις συναυλίες, με αποκορύφωμα φυσικά τη σαρωτική εμφάνιση των Slipknot.

Οι διοργανωτές κάνουν τα πλάνα τους από τώρα και το επόμενο διάστημα αναμένεται να έχουμε τις πρώτες ανακοινώσεις για τις εμφανίσεις του 2023. Θυμίζουμε ότι το φετινό φεστιβάλ μας παρουσίασε 12 ημέρες, που ήταν περισσότερες από τις εννέα του 2019 και μένει να φανεί αν θα σπάσει και αυτό το ρεκόρ το επόμενο καλοκαίρι. Εδώ θα είμαστε για τις ανακοινώσεις και τα σενάρια, αφού η αναμονή και οι ελπίδες είναι πάντα διασκεδαστικές.

Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα του Release Athens για το 2023: «Η υπόσχεση μας σε εσάς: Θα είναι επικό! Μείνετε συντονισμένοι»

release athens


Μπήκαν στο Rock and Roll Hall of Fame οι Judas Priest

Συγκλονιστικό setlist από τους Metallica με τραγούδια μόνο από το 1983-84

Η νέα εκδοχή του November Rain από τους Guns N’ Roses

Οι Slipknot σκέφτονται να αφήσουν τα άλμπουμ και να το γυρίσουν στα single


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ