Guardians of the Galaxy: Αυτό είναι το καταπληκτικό πρώτο trailer για τη νέα ταινία
Movies

Guardians of the Galaxy: Αυτό είναι το καταπληκτικό πρώτο trailer για τη νέα ταινία

H αντίστροφη μέτρηση για το τέλος των Guardians of the Galaxy ξεκίνησε, αφού το βράδυ της Πέμπτης δόθηκε στη δημοσιότητα το πρώτο trailer για την τρίτη ταινία που θα ρίξει την αυλαία της ιστορίας και ταυτόχρονα θα αποτελέσει το αντίο του James Gunn στη Marvel.

Και αυτή τη φορά φαίνεται ότι τα πράγματα είναι πιο σοβαρά, όπως κάνουν σαφές και οι πρώτες σκηνές που παρουσιάστηκαν στην Comic Con της Βραζιλίας.  Ο Rocket Racoon μοιάζει να είναι στην πιο δύσκολη θέση από όλους και επιτέλους θα μάθουμε περισσότερα για το παρελθόν του, ενώ η Gamora που πέθανε στο Infinity War είναι ξανά εδώ, ως μία εκδοχή της που έρχεται από άλλο timeline. Στο trailer βλέπουμε επίσης για πολύ λόγο και τον  Will Poulter στον πολύ σημαντικό ρόλο του Adam Warlock.

«Θα είμαι ειλικρινής, κοιτάζοντας όλες τις τριλογίες διαχρονικά, στις περισσότερες η τρίτη ταινία είναι απαίσια. Υπάρχουν -φυσικά- μερικές εξαιρέσεις. Είναι πολύ σπάνιο η τρίτη ταινία σε ένα franchise να είναι καλή. Άρα, ήταν σημαντικό για μένα να τελειώσουμε αυτή την ιστορία με καλό τρόπο. Μεγάλο μέρος του Vol 3. μας κάνει να επιστρέψουμε στην αρχή για να μπορέσουμε πραγματικά να δούμε το τέλος. Βλέπουμε τη σημασία του χαρακτήρα του Rocket και ποιος είναι. Ήταν σημαντικό για μένα να κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για χάρη αυτών των χαρακτήρων και των θεατών. Έτσι, έβαλα όλο μου το είναι σε αυτό» δήλωσε για την ταινία ο James Gunn που αποχωρεί για να αναλάβει τα ηνία της DC.

H ταινία κάνει πρεμιέρα στις 5 Μαΐου και αποτελεί ένα από τα κεντρικά event της 5ης φάσης του MCU. Στο Disney Plus είναι διαθέσιμο ήδη το χριστουγεννιάτικο σπέσιαλ των Guardians που βάζει τις βάσεις για την επιστροφή τους.

Αυτό είναι το πρώτο trailer και ακολουθεί το πόστερ. 

guardians of the galaxy


Αλλαγή ηθοποιού σε κεντρικό ρόλο του Rings of Power

Τι σημαίνει ο τίτλος του νέου άλμπουμ των Metallica

1899: Πότε τελειώνει η ιστορία της νέας σειράς του Netflix

Όλες οι σειρές και οι ταινίες που έρχονται στο Netflix τον Δεκέμβριο


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ