Ολόκληρο το σκηνικό με το καπνογόνο και τα μπινελίκια του Dickinson στο OAKA
Music

Ολόκληρο το σκηνικό με το καπνογόνο και τα μπινελίκια του Dickinson στο OAKA

Dickinson – Καπνογόνο: Η εμφάνιση των Iron Maiden το βράδυ του Σαββάτου στο ΟΑΚΑ ήταν καταπληκτική, η ατμόσφαιρα τρομερή και κάποιος θα την έλεγε ακόμα και… καυτή. Όχι μόνο λόγω της ζέστης αλλά και από τα καπνογόνα που έκαναν τη νύχτα μέρα σε πολλές περιπτώσεις.

Σας γράψαμε από το βράδυ του Σαββάτου ότι σε μία από αυτές τις περιπτώσεις, όταν ξεκίνησε το Number of the Beast, ο Bruce Dickinson εκνευρισμένος σταμάτησε να τραγουδάει, έδειξε προς το μέρος του τύπου που κρατούσε το καπνογόνο και άρχισε τα μπινελίκια. «Α c*nt with a f*cking flare.  I’m gonna sing. You f*cking cocksucker. You greek c*nt. I’m gonna f*cking sing. F*ck you».

Τα βίντεο που ανέβηκαν αργά το βράδυ στο youtube, δείχνουν όλο το σκηνικό, με τον Dickinson να αποχωρεί για λίγο και το συγκρότημα να παίζει μόνο του. Όταν επέστρεψε ήταν φανερά ξενερωμένος και τραγουδούσε χωρίς να προσπαθεί να συμβαδίσει με τους υπόλοιπους ενώ συνέχισε την κόντρα με τον οπαδό και το καπνογόνο κάνοντας χειρονομίες προς το μέρος του.

Update: Δείτε εδώ βίντεο δίπλα από το σημείο που άναψε το καπνογόνο. 

https://youtu.be/tR9e2Kx1Fx4


Judas Priest: Αν αυτή ήταν η τελευταία φόρα τότε το αντίο ήταν συγκλονιστικό

Rings of Power: Το κανονικό trailer μας φέρνει εντυπωσιακές εικόνες!

Οι Prodigy επέστρεψαν στη σκηνή με laser-tribute στον Keith Flint

Οι Slipknot στο Roxx: Όλα όσα μάθαμε για το νέο άλμπουμ


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ