Rings of Power: Το κανονικό trailer μας φέρνει εντυπωσιακές εικόνες!
TV

Rings of Power: Το κανονικό trailer μας φέρνει εντυπωσιακές εικόνες!

Επιτέλους έχουμε στα χέρια μας ένα μεγάλο teaser για το Rings of Power. Η σειρά του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών που θα μας μεταφέρει στη 2η εποχή της Μέσης-Γης κάνει πρεμιέρα στις 2 Σεπτεμβρίου στο Prime Video και αυτή είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε και διαλόγους, αλλά και το μέγεθος της τεράστιας παραγωγής.

Όλα τα πλάσματα του κόσμου που έπαλε ο Τόλκιν περνούν μπροστά από τις οθόνες μας, με το βάρος να πέφτει στην Γκαλάντριελ που επιμένει ότι το κακό είναι πολύ κοντά. Και όπου «κακό» βάζουμε τον Σάουρον.

Υπάρχει μάλιστα ένα εντυπωσιακό πλάνο καταστροφής που περιμένουμε πώς και πως να δούμε στην πλήρη του μορφή αφού μοιάζει συγκλονιστικό.  Δείτε το νέο teaser του Ring of Power και αμέσως μετά τις νέες φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα το EW.

RINGS OF POWER

RINGS OF POWER

RINGS OF POWER

RINGS OF POWER

RINGS OF POWER

Η επίσημη σύνοψη του Rings of Power: 

H σειρά φέρνει για πρώτη φορά στην οθόνη τους ηρωικούς θρύλους της μυθικής 2ης εποχής της Μέσης-Γης. Τοποθετείται χρονικά χιλιάδες χρόνια πριν τα βιβλία του J.R.R. Tolkien,  Hobbit και The Lord of the Rings και θα μεταφέρει τους θεατές πίσω σε μία εποχή που μεγάλες δυνάμεις σφυρηλατήθηκαν, βασίλεια απέκτησαν δύναμη και κατέρρευσαν, απρόσμενοι ήρωες πέρασαν δοκιμασίες, η ελπίδα κρεμόταν από μία κλωστή και ο μεγαλύτερος κακός που δημιούργησε η πένα του Tolkien απείλησε να καλύψει ολόκληρο τον κόσμο με σκοτάδι. 

Ξεκινώντας από μία εποχή ειρήνης, η σειρά ακολουθεί μία ομάδα χαρακτήρων, γνωστών αλλά και νέων, ενώ αντιμετωπίζουν την επιστροφή του κακού στη Μέση-Γη. Από τα πιο σκοτεινά βάθη των Βουνών της Ομίχλης, μέχρι τα μεγαλειώδη δάση στην πρωτεύουσα των ξωτικών, το Lindon, μέχρι το νησιώτικο βασίλειο του Νούμενορ που κόβει την ανάσα και τα πιο απομακρυσμένα μέρη του χάρτη, αυτοί οι χαρακτήρες θα φτιάξουν τις ιστορίες που ζουν πολύ μετά από αυτούς.


Iron Maiden: Τι ώρα ανεβαίνουν στη σκηνή του ΟΑΚΑ

Οι Prodigy επέστρεψαν στη σκηνή με laser-tribute στον Keith Flint

Rage Against the Machine: Σκηνές από τη σαρωτική επιστροφή τους

Οι Slipknot στο Roxx: Όλα όσα μάθαμε για το νέο άλμπουμ


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ