Σε μεγάλη φόρμα οι Metallica και στο νέο τους single
Music

Σε μεγάλη φόρμα οι Metallica και στο νέο τους single

Αργά το βράδυ της Πέμπτης, οι Metallica παρουσίασαν το δεύτερο single μέσα από το επερχόμενο νέο άλμπουμ τους. Ο τίτλος του είναι Screaming Suicide και έρχεται μετά το Lux Aeterna που ακούσαμε τον Νοέμβριο.

O James Hetfield δηλώνει για το νέο τραγούδι: «Το Screaming Suicide απευθύνεται στη λέξη-ταμπού της αυτοκτονίας. Η πρόθεση είναι να επικοινωνήσουμε για το σκοτάδι που νιώθουμε μέσα μας. Είναι γελοίο να πιστεύουμε ότι πρέπει να αρνηθούμε ότι έχουμε αυτές τις σκέψεις. Σε κάποιο, πιστεύω ότι οι περισσότεροι το έχουν σκεφτεί. Το να το αντιμετωπίσεις σημαίνει να μιλάς για κάτι που δεν έχει ειπωθεί. Εάν είναι μια ανθρώπινη εμπειρία, θα πρέπει να μπορούμε να μιλήσουμε για αυτό. Δεν είσαι μόνος».

Το σίγουρο είναι ότι και το νέο single βρίσκει τους Metallica σε εξαιρετική φόρμα και μας κάνει ανυπόμονους για το 72 Seasons που κυκλοφορεί στις 14 Απριλίου. Θα περιλαμβάνει συνολικά 12 τραγούδια και η διάρκεια του φτάνει τα 72 λεπτά. Αμέσως μετά το βίντεο μπορείτε να διαβάσετε τους στίχους του Screaming Suicide.

O Ville Valo αναλύει όλα τα τραγούδια της μεγάλης επιστροφής του

To νέο trailer του Mandalorian μας δείχνει τον δρόμο…

Γιατί ήταν τόσο μεγάλο το πρώτο επεισόδιο του Last of Us

ROXX 30: ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΑΣ ΑΛΜΠΟΥΜ ΓΙΑ ΤΟ 2022


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: