Το πρώτο trailer για το «Napoleon» με τον Γιοακίν Φίνιξ
Movies

Το πρώτο trailer για το «Napoleon» με τον Γιοακίν Φίνιξ

Αν σας μύρισαν όσκαρ, τότε μάλλον είναι επειδή κυκλοφόρησε το πρώτο trailer για το «Napoleon» του Ρίντλεϊ Σκοτ, με τον Γιοακίν Φίνιξ. Οι δύο άνδρες συνεργάζονται ξανά μετά τον «Μονομάχο», για την ταινία που θα μας δείξει την άνοδο και την πτώση του γάλλου.

Το trailer δείχνει πολλές σαρωτικές σκηνές μάχης, μέσα από τις οποίες θα δούμε τη ζωή του Γάλλου στρατηγού που έγινε γνωστός κατά τη Γαλλική Επανάσταση και οδήγησε σε πολλές επιτυχημένες εκστρατείες κατά τη διάρκεια των Πολέμων της Επανάστασης και τελικά έγινε ο Αυτοκράτορας των Γάλλων το 1804.

Σε κεντρικούς ρόλους εκτός από τον Φίνιξ, θα δούμε και τους Ben Miles, Matthew Needham, Tahar Rahim, Youssef Kerkour και Phil Cornwell. Το Hollywood έψαχνε εδώ και πολλές δεκαετίες μία ταινία μεγάλου μπάτζετ για τα κατορθώματα του Ναπολέοντα, όμως πάντα κάτι στράβωνε στο τέλος, ενώ μέχρι και ο Στάνλεϊ Κιούμπρικ είχε φτάσει κοντά στην υλοποίηση της, κάτι που τελικά δεν συνέβη.

Η ταινία βγαίνει στους κινηματογράφους τον Νοέμβριο και μετά από λίγο καιρό θα γίνει διαθέσιμη στην streaming πλατφόρμα της Apple, που συγχρηματοδοτεί το πρότζεκτ μαζί με την Sony.

Ο Χιού Τζάκμαν με την κλασική κίτρινη στολή του Wolverine

Ο πιο… διαστημικός χώρος συναυλιών στον κόσμο άναψε για το κοινό!

Η πιο παράξενη στιγμή στο βίντεο του November Rain έχει μια πολύ απλή εξήγηση

Το «Παραμύθι» του Stephen King γεννήθηκε μέσα στο βαθύ σκοτάδι της πανδημίας


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ