Δεν έχουμε ιδέα τι συμβαίνει στο νέο βίντεο των Slipknot
Music

Δεν έχουμε ιδέα τι συμβαίνει στο νέο βίντεο των Slipknot

Το μεσημέρι της Δευτέρας οι Slipknot κυκλοφόρησαν το επίσημο βίντεο για το Yen, το τραγούδι που ακούσαμε πριν από δύο εβδομάδες μέσα από το νέο τους άλμπουμ.

Το βίντεο είναι σε σκηνοθεσία του Clown που πάλι κάνει αυτά τα καλλιτεχνικά του, έτσι έχουμε τον Corey Taylor ντυμένο σε κάποιο σημείο… βιβλιοθηκάριο, σε άλλη σημείο με κοστούμι και μάσκα να παίρνει φωτιά, ενώ στο τέλος ο Tortilla Man κάθεται στο γρασίδι και παίζει κάτι που εμείς με τις μηδαμινές γνώσεις σε μουσικά όργανα θα περιγράφαμε ως παιδικό πιανάκι.

Το νέο άλμπουμ των Slipknot The End, So Far κυκλοφορεί στις 30 Σεπτεμβρίου και μέσα από αυτό έχουμε ήδη ακούσει το Chapeltown Rag και το The Dying Song.

Μιλώντας πρόσφατα στο Roxx για το νέο άλμπουμ, ο Jay Weinberg είχε να πει τα εξής: «Είναι ένα πολύ ενδιαφέρον βήμα στην εξέλιξη των Slipknot. Ακόμα και πριν μπω στην μπάντα ως ακροατής, εκτιμούσα το γεγονός ότι κάθε άλμπουμ ήταν διαφορετικό από αυτό που προηγήθηκε, αλλά ταυτόχρονα έμοιαζε ως το λογικό επόμενο βήμα αυτής της διαδρομής. Τώρα ως μέλος της μπάντας νιώθω το ίδιο με το We Are not Your Kind που διαδέχθηκε το Gray Chapter.

Και το νέο άλμπουμ είναι το επόμενο βήμα αυτής της δημιουργικής διαδικασίας. Είναι σίγουρα διαφορετικό και έχει σίγουρα πολλά στοιχεία που ο κόσμος δεν θα περιμένει. Αυτό για μένα είναι και το πιο συναρπαστικό. Υπάρχουν πράγματα στο νέο άλμπουμ που σίγουρα ο κόσμος θέλει να ακούσει από τους Slipknot, αλλά για μένα τα πιο συναρπαστικά πράγματα είναι αυτά που κανένας δεν περιμένει. Πράγματα που αποτέλεσαν έκπληξη ακόμα και για εμάς με τη πειραματική φύση τους».


House of the Dragon: Γιατί δεν είχε τίτλους αρχής;

Επιτέλους: Αυτές είναι οι πρώτες σκηνές από το Last of Us του HBO

Αυτή είναι η μουσική στους τίτλους αρχής του Rings of Power

Red Hot Chili Peppers: Αυτό είναι το πρώτο single από το νέο άλμπουμ


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: