House of the Dragon: Γιατί δεν είχε τίτλους αρχής;
TV

House of the Dragon: Γιατί δεν είχε τίτλους αρχής;

Το βράδυ της Κυριακής έκανε πρεμιέρα του House of the Dragon, το πολυαναμενόμενο prequel του Game of Thrones και όπως ήταν απόλυτα φυσιολογικό, το ενδιαφέρον ήταν τεράστιο. Εκατομμύρια θεατές στάθηκαν μπροστά στις οθόνες τους για την επιστροφή στο Γουέστερος και λύγισαν το HBO Max που εμφάνισε πολλά προβλήματα στην Αμερική λόγω του μεγάλου όγκου συνδέσεων.

Ένα από αυτά που περίμενε ο κόσμος ήταν και οι νέοι τίτλοι αρχής με τη σύνθεση του Ramin Djawadi, αφού στο Game of Thrones η μουσική ήταν ένα στοιχείο που σημάδεψε τη σειρά. Το πρώτο επεισόδιο ξεκίνησε και τελείωσε όμως χωρίς καμιά διακοπή για τίτλους. Τι συνέβη;

Οι δημιουργοί της σειράς, θέλησαν σύμφωνα με πληροφορίες να λειτουργήσει το πρώτο επεισόδιο ως cold open, που θα μας βάλει ξανά κατευθείαν στον κόσμο που έπλασε ο George Martin χωρίς να αποσπάσει τίποτα την προσοχή μας. Βίντεο με τίτλους αρχής υπάρχει και θα χρησιμοποιηθεί από το δεύτερο επεισόδιο που έρχεται την Κυριακή.

Μία νέα σύνθεση του Ramin Djawadi ακούστηκε κατά τη διάρκεια του επεισοδίου. Είναι το The Prince That Was Promised από μία σκηνή με τη Rhaenyra και μπορείτε να το ακούσετε στο βίντεο που ακολουθεί.

Μία σύνδεση με το παρελθόν έγινε στο φινάλε του επεισοδίου, αφού το A Song of Ice and Fire που ακούστηκε, το θυμόμαστε από την 8η σεζόν του Game of Thrones, ως ένα… remix των τίτλων αρχής με χορωδία.


Επιτέλους: Αυτές είναι οι πρώτες σκηνές από το Last of Us του HBO

Αυτή είναι η μουσική στους τίτλους αρχής του Rings of Power

Red Hot Chili Peppers: Αυτό είναι το πρώτο single από το νέο άλμπουμ

Τεράστια ανατροπή με τα δικαιώματα του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ