Αυτή είναι η μουσική στους τίτλους αρχής του Rings of Power
TV

Αυτή είναι η μουσική στους τίτλους αρχής του Rings of Power

Το βράδυ της Παρασκευής δόθηκε στη δημοσιότητα ολόκληρο το soundtrack της πρώτης σεζόν του Rings of Power. Η σειρά κάνει πρεμιέρα στις 2 Σεπτεμβρίου και τη μουσική επιμελήθηκε ο Bear McCreary με μεγάλη πορεία στο τηλεοπτικό πεδίο και πιο αναγνωρίσιμη δουλειά του σίγουρα το intro του Walking Dead.

To soundtrack περιλαμβάνει συνολικά 37 συνθέσεις, αλλά αυτή που θα συζητηθεί περισσότερο, τουλάχιστον τώρα στο ξεκίνημα, είναι αυτή για τους τίτλους της σειράς, που έχει την υπογραφή του Howard Shore.

O Shore -φυσικά- είναι ο άνθρωπος που συνέδεσε το όνομα του με τη μουσική του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών και βραβεύθηκε συνολικά με τρία όσκαρ. Δεν μπορούμε να πούμε ότι το intro της σειράς που ακολουθεί μας αφήνει την ίδια βαρβάτη εντύπωση με το κεντρικό θέμα του «Άρχοντα» αλλά θα πρέπει να δούμε και τη σειρά για συνδέσουμε τη μουσική με εικόνες και ίσως αλλάξει η άποψη μας.

Αμέσως μετά το κεντρικό θέμα ακολουθεί ολόκληρο το soundtrack που είναι διαθέσιμο σε όλες τις streaming πλατφόρμες.


Rings of Power: Τι ώρα θα κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα

Χώρισε με τη γυναίκα του μετά από 30 χρόνια ο James Hetfield

Ακύρωσαν τις εμφανίσεις τους στην Ευρώπη οι Rage Against the Machine

Για πρώτη φορά σε streaming  στην Ελλάδα η τριλογία του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ