Ακύρωσαν τις εμφανίσεις τους στην Ευρώπη οι Rage Against the Machine
Music

Ακύρωσαν τις εμφανίσεις τους στην Ευρώπη οι Rage Against the Machine

Από τις 24 Αυγούστου και μέχρι τις 19 Σεπτεμβρίου οι Rage Against the Machine θα έρχονταν στην Ευρώπη για 13 εμφανίσεις, όμως τελικά αυτό το σκέλος της περιοδείας τους ακυρώθηκε.

Ο λόγος είναι η αδυναμία του Zack De La Rocha να κάνει τόσο μεγάλο ταξίδι, μετά τον τραυματισμό του στο πόδι, μόλις στη δεύτερη συναυλία της επιστροφής τους. Ο τραγουδιστής της μπάντας χτύπησε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες στο τέταρτο τραγούδι της εμφάνισης τους στις 11 Ιουλίου και από τότε είναι στη σκηνή καθιστός.

«Οι Rage Against the Machine θα ολοκληρώσουν τις συνεχόμενες εμφανίσεις τους στο Madison Square Garden στις 11, 12 και 14 του μήνα και μετά ο Zack πρέπει να επιστρέψει σπίτι για ξεκούραση και αποθεραπεία. Οι πτήσεις, η διάρκεια τους και το πολύ σφιχτό πρόγραμμα στην Ευρώπη αποτελούν μεγάλο ρίσκο για την ολική ανάρρωση του. Ζητάμε συγγνώμη από το κοινό που περίμενε χρόνια να μας δει και ελπίζουμε να τα πούμε σύντομα» αναφέρει η ανακοίνωση της μπάντας.

Θα πρέπει να τονίσουμε ότι σε αυτή την περίπτωση δεν μιλάμε για αναβολή αλλά για ακύρωση, έτσι αν και όταν επιστρέψουν στην Ευρώπη, θα είναι με εντελώς διαφορετικό πρόγραμμα που ελπίζουμε να περιλαμβάνει και τη χώρα μας.

rage against the machine


Για πρώτη φορά σε streaming  στην Ελλάδα η τριλογία του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Οι Metallica έβγαλαν μπλουζάκια Stranger Things!

To πρώτο teaser του νέου Joker επιβεβαιώνει τη συμμετοχή της Lady Gaga

Batgirl: Η ταινία γυρίστηκε αλλά δεν θα κυκλοφορήσει!


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ