Οι Metallica έβγαλαν μπλουζάκια Stranger Things!
Music

Οι Metallica έβγαλαν μπλουζάκια Stranger Things!

Η σχέση των Metallica με το Stranger Things παραμένει δυνατή έτσι πλέον έχουμε και επίσημα μπλουζάκια της μπάντας σε συνεργασία με τη σειρά. Οι τρεις διαφορετικές μπλούζες έχουν το σήμα του Hellfire Club σε συνδυασμό  με το logo του συγκροτήματος και μπορείτε να τις προμηθευτείτε από το επίσημο site τους σε τιμές από 40 έως 60 δολάρια.

Στο τελευταίο επεισόδιο της 4ης σεζόν του Stranger Things είδαμε τον χαρακτήρα του Eddie Munson στην πιο metal… συναυλία ever, αφού έπαιξε το Master of Puppets στην κορυφή τροχόσπιτου μέσα στο Upside Down. Το τραγούδι απέκτησε δεύτερη ζωή, 36 χρόνια μετά την κυκλοφορία του, αφού παραμένει σε υψηλές θέσεις των charts σε Αμερική και Αγγλία, ενώ σαρώνει και σε τις streaming πλατφόρμες.

Πριν από μερικές ημέρες οι Metallica έπαιξαν στο Lollapalooza Festifal και υποδέχθηκαν στα παρασκήνια τον Joseph Quinn, που υποδύεται τον Eddie Munson. Στις οθόνες του φεστιβάλ την ώρα του Master of Puppets προβλήθηκε η περίφημη πλέον σκηνή του Stranger Tings.


Πρώτη metal μπάντα όλων των εποχών σε εισιτήρια οι Metallica

Avengers: Ανακοινώθηκε ο σκηνοθέτης της επόμενης ταινίας

H στιγμή που η πλατεία νερού εκτoξεύθηκε στο Spit it Out των Slipknot

Επιτέλους ανατριχίλες με το κανονικό trailer του Rings of Power!


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ