Με τεράστια διαφορά πρώτη metal μπάντα όλων των εποχών σε εισιτήρια οι Metallica
Music

Με τεράστια διαφορά πρώτη metal μπάντα όλων των εποχών σε εισιτήρια οι Metallica

Σύμφωνα με νέα έρευνα που δημοσίευσε η Pollstar, οι Metallica είναι η metal μπάντα που έχει πουλήσει τα περισσότερα εισιτήρια τα τελευταία 40 χρόνια. Και δεν υπάρχει καν ανταγωνισμός.

Με βάση τα εισιτήρια μόνο από headline εμφανίσεις τους και όχι από φεστιβάλ (που θα ανέβαζαν κατά πολύ τον αριθμό), οι Metallica έχουν «κόψει» 19,468,173 εισιτήρια με  τα έσοδα από αυτά να φτάνουν τα 2,165,280,638 δολάρια.

Οι μοναδικοί καλλιτέχνες που έχουν περισσότερα εισιτήρια είναι κατά σειρά οι U2, the Dave Matthews Band, The Rolling Stones, Bruce Springsteen and the E Street Band και ο Elton John.

Οι Bon Jovi είναι ακριβώς από κάτω στην 7η θέση με 17,750,044, οι AC/DC έχουν 11,512,424 στη 22η θέση, ενώ το επόμενο metal συγκρότημα της λίστας είναι οι Iron Maiden με κάτι περισσότερο από εννέα εκατομμύρια εισιτήρια.

Στις πρώτες 150 θέσεις δεν υπάρχει άλλη αμιγώς metal μπάντα, αλλά μπορείτε να δείτε συγκροτήματα όπως οι Guns N Roses, Pearl Jam, Foo Fighters, Linkin Park και Muse αν κάνετε κλικ εδώ.

O Eddie του Stranger Things γνώρισε τους Metallica

Avengers: Ανακοινώθηκε ο σκηνοθέτης της επόμενης ταινίας

H στιγμή που η πλατεία νερού εκτoξεύθηκε στο Spit it Out των Slipknot

Επιτέλους ανατριχίλες με το κανονικό trailer του Rings of Power!


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: