O Eddie του Stranger Things γνώρισε τους Metallica
Music

O Eddie του Stranger Things γνώρισε τους Metallica

Επίτιμος καλεσμένος των Metallica ήταν ο Joseph Quinn στην εμφάνιση της μπάντας στο Lollapalooza Festival. Ο ηθοποιός που υποδύεται τον Eddie Munson στην 4η σεζόν του Stranger Things και στο φινάλε παίζει το Master of Puppets, συνάντησε τα μέλη του συγκροτήματος, κουβέντιασε και όχι μόνο!

Λίγο πριν βγουν στη σκηνή έπαιξε μαζί τους στο ζέσταμα το Master of Puppets και τσίμπησε και δωράκι, μία υπογεγραμμένη από όλους κιθάρα! Οι Metallica ήταν φυσικά headliners στο φεστιβάλ και την ώρα που ολοκλήρωναν την εμφάνιση τους με το ομώνυμο τραγούδι από το θρυλικό άλμπουμ του 1986, στις οθόνες έπαιζε η περίφημη σκηνή του Stranger Things

Το Master of Puppets, μετά τη σκηνή του Eddie Munson, στο τελευταίο επεισόδιο της 4ης σεζόν της σειράς του Neetflix, μπήκε για πρώτη φορά στο top40 της Αγγλίας φτάνοντας μέχρι το νούμερο 22, ενώ και στην Αμερική βρίσκεται για τρίτη σερί εβδομάδα στο Hot 100 του Billboard, κάτι πρωτόγνωρο για thrash τραγούδι.


Οι Metallica έβγαλαν βίντεο για το Master of Puppets!

Avengers: Ανακοινώθηκε ο σκηνοθέτης της επόμενης ταινίας

H στιγμή που η πλατεία νερού εκτoξεύθηκε στο Spit it Out των Slipknot

Επιτέλους ανατριχίλες με το κανονικό trailer του Rings of Power!


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ