Οι Metallica έβγαλαν βίντεο για το Master of Puppets!
Music

Οι Metallica έβγαλαν βίντεο για το Master of Puppets!

Το περιμέναμε ότι θα γίνει μετά την τεράστια επιτυχία του Stranger Things και τελικά οι Metallica έβγαλαν βίντεο για το Master of Puppets. Για την ακρίβεια είναι lyric video, αλλά έχει μπόλικο animation που θα μπορούσε να έχει φτιαχτεί με τεχνολογία της δεκαετίας του ’80.

Το Master of Puppets όταν κυκλοφόρησε δεν συνοδευόταν από βίντεο, αφού οι Metallica έβγαλαν το πρώτο τους επίσημο βίντεο-κλιπ όταν κυκλοφόρησαν το Justice for all και ήταν φυσικά για το One.

To τραγούδι ήρθε ξανά στη δημοσιότητα με τη χρησιμοποίηση του στην περίφημη σκηνή του φινάλε της 4ης σεζόν στο Stranger Things, με τον χαρακτήρα του Eddie Munson να το παίζει στην κιθάρα στην κορυφή ενός τροχόσπιτου μέσα στο Upside Down.

Μπήκε για πρώτη φορά στο top40 της Αγγλίας φτάνοντας μέχρι το νούμερο 22, ενώ και στην Αμερική βρίσκεται για τρίτη σερί εβδομάδα στο Hot 100 του Billboard κάτι πρωτόγνωρο για thrash τραγούδι.

Δείτε το νέο lyric video του Master of Puppets: 


H στιγμή που η πλατεία νερού εκτoξεύθηκε στο Spit it Out των Slipknot

Επιτέλους ανατριχίλες με το κανονικό trailer του Rings of Power!

Marvel: Δύο ταινίες Avengers και όλο το πρόγραμμα του MCU

Walking Dead: Ρικ και Μισόν επιστρέφουν με νέα σειρά


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ