Walking Dead: Ρικ και Μισόν επιστρέφουν με νέα σειρά
TV

Walking Dead: Ρικ και Μισόν επιστρέφουν με νέα σειρά

Θα ήταν τεράστια απογοήτευση, αν το τελευταίο πάνελ του Walking Dead στην ιστορία της Comic Con, δεν είχε νέα για τους χαρακτήρες του Ρικ και της Μισόν. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση του πάνελ της σειράς ο  Andrew Lincoln και η Danai Gurira ανέβηκαν για λίγο στη σκηνή γνωρίζοντας την αποθέωση από το κοινό για να ανακοινώσουν ότι επιστρέφουν.

Όχι όμως στo Walking Dead που ρίχνει την αυλαία του με οκτώ επεισόδια το Φθινόπωρο, αλλά με μία σειρά που θα προβληθεί το 2023 και έρχεται να προστεθεί στο Isle of the Dead με τον Νίγκαν και τη Μάγκι, αλλά και το spin-off για τον Ντάριλ.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες του EW η σειρά δεν θα είναι μία και έξω, αλλά αναμένεται να έχει περισσότερες σεζόν και η πρώτη θα αποτελείται από έξι επεισόδια! Αυτό βέβαια σημαίνει ότι οι ταινίες για τον Ρικ που είχαν ανακοινωθεί δεν ισχύουν πλέον και επικεντρωνόμαστε σε αυτό το πρότζεκτ για την ολοκλήρωση της ιστορίας.


Επιτέλους ανατριχίλες με το κανονικό trailer του Rings of Power!

Δεν ξαναπαίζει Dickinson ο Atlantis: «Θα παίζουμε μόνο Maiden με Di Anno»

Εντελώς ακατάλληλο για ανηλίκους το νέο βίντεο της Μάγια Χοκ του Stranger Things

Ολόκληρο το σκηνικό με το καπνογόνο και τα μπινελίκια του Dickinson


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ