Δεν ξαναπαίζει Dickinson ο Atlantis: «Να ζητήσει συγγνώμη - Θα παίζουμε μόνο Maiden με Di Anno»
Music

Δεν ξαναπαίζει Dickinson ο Atlantis: «Να ζητήσει συγγνώμη – Θα παίζουμε μόνο Maiden με Di Anno»

Το θέμα με τα μπινελίκια του Bruce Dickinson στη συναυλία των Iron Maiden στο ΟΑΚΑ συζητήθηκε πολύ, έκανε τον γύρο του κόσμου από το Σάββατο, αλλά την Τετάρτη είχαμε μία απρόσμενη προσθήκη στην κουβέντα.

Ο Atlantis FM (που αν δεν κάνουμε κάποιο τρομερό λάθος εκπέμπει πλέον μόνο διαδικτυακά)  ανακοίνωσε ότι βάζει στη μαύρη λίστα του τον Bruce Dickinson, αφού όπως λέει προσέβαλλε όλους τους Έλληνες με τους χαρακτηρισμούς που έκανε και μάλιστα μέχρι να ζητήσει συγγνώμη, δεν θα παίζει τραγούδια του με τους Iron Maiden.

Αυτή που ακολουθεί είναι η ανακοίνωση.

Ο atlantisfm.gr βάζει στη “μαύρη λίστα” τον Bruce Dickinson για τη μεγάλη προσβολή απέναντι στον ελληνικό λαό. Η αναφορά του στην εθνικότητα του ατόμου με το καπνογόνο – χωρίς καν να τη γνωρίζει – κατά τη διάρκεια της συναυλίας στο ΟΑΚΑ δεν είχε ως αποδέκτη μόνο εκείνον.

Στο πρόσωπό του προσέβαλλε όλους τους Ελληνες που πολλοί εξ αυτών έχουν τιμήσει κατ’ επανάληψη τους IRON MAIDEN, βάζοντας βαθιά το χέρι στην τσέπη κάθε φορά για να τους ξαναδούν.

Eίναι βέβαιο, ότι ο Bruce Dickinson δε θα τολμούσε να εξυβρίσει έναν Βρετανό, έναν Γερμανό ή έναν Αμερικανό βάζοντας στο στόμα του την εθνική τους ταυτότητα μέσα στην ίδια τους τη χώρα. Εδώ θεώρησε πώς τον παίρνει; Προφανώς. Μέχρι λοιπόν, ο Dickinson να ζητήσει συγγνώμη από τους Ελληνες, ο atlantisfm.gr θα παίζει IRON MAIDEN μόνο με τις φωνές του PAUL DI ANNO και του BLAZE BAYLEY.

Το gif που ακολουθεί δεν έχει καμία σχέση με το θέμα. 


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ