Slipknot: Νέο τραγούδι και όλες οι λεπτομέρειες για το άλμπουμ
Music

Slipknot: Νέο τραγούδι και όλες οι λεπτομέρειες για το άλμπουμ

Λίγες ημέρες πριν την άφιξη τους στην Ελλάδα για το Release Athens, οι Slipknot ανακοίνωσαν όλες τις λεπτομέρειες για το νέο τους άλμπουμ που έχουν έτοιμο εδώ και καιρό ενώ έδωσαν στη δημοσιότητα και το πρώτο κανονικό single.

Να τα πάρουμε από την αρχή. Η έβδομη δουλειά της μπάντας κυκλοφορεί στις 30 Σεπτεμβρίου, έχει τίτλο The End, So Far και δεν θα πρέπει να αποτελεί λόγο ανησυχίας για το μέλλον τους, αφού είναι σχεδόν σίγουρα μια αναφορά στο συμβόλαιο τους με τη Roadrunner που ολοκληρώνεται μετά από 23 χρόνια και από εδώ και πέρα αναμένεται να κυκλοφορούν μόνοι τους τις δουλειές τους.

Το άλμπουμ περιέχει 12 τραγούδια συνολικά, ανάμεσα τους και το Chapeltown Rag που είχαμε ακούσει τον Νοέμβριο, έτσι δεν επαναλήφθηκε αυτό που είχαν κάνει την προηγούμενη φορά, με το All Out Life που είχε μείνει εκτός We Are Not Your Kind.

To single που δόθηκε στη δημοσιότητα αργά το βράδυ της Τρίτης είναι το δεύτερο τραγούδι του δίσκου με τίτλο The Dying Song (Time To Sing), το βίντεο σκηνοθετήθηκε από τον Clown και ηχητικά κινείται στα κλασικά μονοπάτια των πρώτων singles τους με μία ενδιαφέρουσα προσέγγιση από τον Corey στα καθαρά που μοιάζει παράξενη στην αρχή αλλά τη συνηθίζεις μετά από 2-3 ακροάσεις.

Το εξώφυλλο μπορείτε να το δείτε αμέσως μετά το βίντεο, ενώ στην κεντρική φωτογραφία τους βλέπουμε όλους μαζί με τις νέες μάσκες, αν και οι περισσότερες έχουν ήδη κάνει πρεμιέρα τους προηγούμενες μήνες σε συναυλίες.

Μιλώντας πρόσφατα στο Roxx για το νέο άλμπουμ, ο Jay Weinberg είχε να πει τα εξής: «Είναι ένα πολύ ενδιαφέρον βήμα στην εξέλιξη των Slipknot. Ακόμα και πριν μπω στην μπάντα ως ακροατής, εκτιμούσα το γεγονός ότι κάθε άλμπουμ ήταν διαφορετικό από αυτό που προηγήθηκε, αλλά ταυτόχρονα έμοιαζε ως το λογικό επόμενο βήμα αυτής της διαδρομής. Τώρα ως μέλος της μπάντας νιώθω το ίδιο με το We Are not Your Kind που διαδέχθηκε το Gray Chapter. Και το νέο άλμπουμ είναι το επόμενο βήμα αυτής της δημιουργικής διαδικασίας. Είναι σίγουρα διαφορετικό και έχει σίγουρα πολλά στοιχεία που ο κόσμος δεν θα περιμένει. Αυτό για μένα είναι και το πιο συναρπαστικό. Υπάρχουν πράγματα στο νέο άλμπουμ που σίγουρα ο κόσμος θέλει να ακούσει από τους Slipknot, αλλά για μένα τα πιο συναρπαστικά πράγματα είναι αυτά που κανένας δεν περιμένει. Πράγματα που αποτέλεσαν έκπληξη ακόμα και για εμάς με τη πειραματική φύση τους».

Οι Slipknot επιστρέφουν στην Ελλάδα μετά από 11 χρόνια για το Release Athens στις 23 του μήνα και αν δεν έχετε πάρει το εισιτήριο σας να το κάνετε αμέσως γιατί όπως ενημέρωσαν οι διοργανωτές είναι πολύ περιορισμένα!

“The End, So Far” track listing:

01.Adderall
02. The Dying Song (Time To Sing)
03. The Chapeltown Rag
04. Yen
05. Hivemind
06. Warranty
07. Medicine For The Dead
08. Acidic
09. Heirloom
10. H377
11. De Sade
12. Finale

Slipknot


Εντελώς ακατάλληλο για ανηλίκους το νέο βίντεο της Μάγια Χοκ του Stranger Things

Ολόκληρο το σκηνικό με το καπνογόνο και τα μπινελίκια του Dickinson

Judas Priest: Αν αυτή ήταν η τελευταία φόρα τότε το αντίο ήταν συγκλονιστικό


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ