Avengers: Ανακοινώθηκε ο σκηνοθέτης της επόμενης ταινίας
Movies

Avengers: Ανακοινώθηκε ο σκηνοθέτης της επόμενης ταινίας

Τρεις μέρες μετά την ανακοίνωση ότι οι Avengers θα επιστρέψουν με δύο ταινίες, η Marvel έκανε γνωστό ότι συμφώνησε με τον σκηνοθέτη για την πρώτη ταινία. Ο Destin Daniel Cretton είναι ο άνθρωπος που θα φέρει στη μεγάλη οθόνη το Kang Dynasty που θα κάνει πρεμιέρα τον Μάιο του 2025.

O Cretton σκηνοθέτησε την ταινία του Shang Chi που απέσπασε πολύ καλές κριτικές ετοιμάζει και το σίκουελ και έχει υπογράψει γενική συμφωνία με τη Marvel. Αυτή η κίνηση έρχεται μετά τη δήλωση του Kevin Feige ότι αδέλφια Ρούσο που σκηνοθέτησαν τις δύο προηγούμενες ταινίες των Avengers δεν εμπλέκονται με τις δύο που ανακοινώθηκαν αλλά θα ήθελε να συνεργαστούν στο μέλλον.

Επίσης αυτό που μας κάνει εντύπωση, είναι ότι ο Cretton, ανακοινώθηκε μόνο για την πρώτη ταινία και όχι για το Secret Wars που θα έρθει ένα εξάμηνο μετά κάτι που σημαίνει ότι οι δύο ταινίες μπορεί τελικά να μην είναι η μία συνέχεια της άλλης όπως το Infinity War και το Endgame.

Εκτός από το Kang Dynasty που θα περιστρέφεται γύρω από τον χαρακτήρα του Jonathan Majors που είδαμε για πρώτη φορά στο Loki και θα ξαναδούμε στην νέα ταινία του Ant-Man, η Marvel επιβεβαίωσε τους σκηνοθέτες για άλλες τρεις ταινίες.

Ο Bassam Tariq θα σκηνοθετήσει το Blade,  ο Julius Onah το Captain America: New World Order και ο Jake Schreier το Thunderbolts.

https://youtu.be/R7OYhJS8LTk


H στιγμή που η πλατεία νερού εκτoξεύθηκε στο Spit it Out των Slipknot

Επιτέλους ανατριχίλες με το κανονικό trailer του Rings of Power!

Marvel: Δύο ταινίες Avengers και όλο το πρόγραμμα του MCU

Walking Dead: Ρικ και Μισόν επιστρέφουν με νέα σειρά


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ