To πρώτο teaser για την επιστροφή του Joker επιβεβαιώνει τη συμμετοχή της Lady Gaga
Movies

To πρώτο teaser για την επιστροφή του Joker επιβεβαιώνει τη συμμετοχή της Lady Gaga

Μία ημέρα μετά την επίσημη ανακοίνωση για την επιστροφή του Joker, έχουμε το πρώτο teaser που μοιράστηκε στα social media η Lady Gaga. Η τραγουδίστρια και ηθοποιός επιβεβαίωσε με αυτό τον τρόπο τη συμμετοχή της στο σίκουελ και αναμένεται να υποδυθεί την Harley Quinn.

Tο σίκουελ της τεράστιας εμπορικής επιτυχίας θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 4 Οκτωβρίου του 2024. Ο τίτλος είναι Joker: Folie À Deux και φυσικά στον πρωταγωνιστικό ρόλο επιστρέφει ο Γιοακίν Φίνιξ που είχε βραβευθεί με όσκαρ για την ερμηνεία του στην ταινία του 2019.

H πρώτη ταινία, είχε μπάτζετ λίγο πάνω από 50 εκατομμύρια δολάρια και ξεπέρασε σε εισπράξεις το ένα δισεκατομμύριο, ενώ έκανε τεράστια επιτυχία και στην Ελλάδα αφού με πάνω από 900.000 εισιτήρια ήταν η μεγαλύτερη εμπορική επιτυχία στη χώρα μας για την προηγούμενη δεκαετία.

Το teaser που ακολουθεί, δεν περιλαμβάνει φυσικά σκηνές, αφού τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν τον Δεκέμβριο, ενώ από τις σιλουέτες και τη μουσική καταλαβαίνουμε ότι τα δημοσιεύματα που θέλουν την ταινία να έχει στοιχεία μιούζικαλ πρέπει να έχουν βάση.

Από τη μέρα που έκανε πρεμιέρα το Joker στους κινηματογράφους πριν από τρία χρόνια, υπάρχουν πολλές θεωρίες για το κατά πόσο πρέπει να εμπιστευόμαστε την αφήγηση του Άρθουρ Φλεκ, μετά τη σκηνή του φινάλε. Συνέβησαν όλα αυτά στην πραγματικότητα ή ήταν δημιούργημα του ταραγμένου μυαλού του;

Στο διάρκειας 22 λεπτών Joker: Vision & Fury που περιλαμβάνεται στο DVD και έχει υλικό από τα γυρίσματα και τα παρασκήνια, ο σκηνοθέτης της ταινίας, Τοντ Φίλιπς, αφήνει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα, αλλά τονίζει ότι ο Άρθουρ Φλεκ δεν είναι χαρακτήρας που πρέπει να εμπιστευόμαστε και μπορεί να μην είναι καν ο Joker!

«Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να προσεγγίσει κάποιος την ταινία. Αυτός που βλέπουμε μπορεί να μην είναι ο Joker. Είναι απλά μία εκδοχή της ιστορίας του. Είναι μία εκδοχή που εξιστορεί ένας τύπος μέσα σε ένα ψυχιατρικό ίδρυμα. Δεν ξέρω αν  είναι ένας αφηγητής που που πρέπει να εμπιστευόμαστε, αν καταλαβαίνετε τι λέω. Αυτός ο Joker είναι απλά μία εκδοχή του Arthur και τη λέει μέσα στο ψυχιατρείο».


Για πρώτη φορά σε streaming υπηρεσία στην Ελλάδα η τριλογία του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Οι Metallica έβγαλαν μπλουζάκια Stranger Things!

Avengers: Ανακοινώθηκε ο σκηνοθέτης της επόμενης ταινίας

Επιτέλους ανατριχίλες με το κανονικό trailer του Rings of Power!


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: