Batgirl: Η ταινία γυρίστηκε αλλά δεν θα κυκλοφορήσει!
Movies

Batgirl: Η ταινία γυρίστηκε αλλά δεν θα κυκλοφορήσει!

Με μία κίνηση που σόκαρε το Hollywood το βράδυ της Τρίτης, η νέα διοίκηση της WarnerMedia αποφάσισε ότι δεν θα κυκλοφορήσει την ταινία της Batgirl ούτε στο HBO Max, ούτε στους κινηματογράφους. Τα γυρίσματα είχαν ολοκληρωθεί πριν από λίγους μήνες και αυτή την περίοδο είχε ξεκινήσει το post-production.

Στην ταινία πρωταγωνιστούσε η Leslie Grace στο ρόλο της Barbara Gordon (Batgirl) ενώ σκηνοθέτες ήταν οι Adil El Arbi και Bilall Fallah (Bad Boys for Life,Ms. Marvel).

Αν και τις πρώτες ώρες που κυκλοφόρησε η είδηση πολλοί σχολίαζαν ότι η απόφαση είχε να κάνει με την ποιότητα της ταινίας και πως οι δοκιμαστικές προβολές δεν είχαν πάει καλά, η πραγματικότητα είναι αρκετά διαφορετική. Η απόφαση είναι μόνο οικονομική και πιο συγκεκριμένα λογιστική.

Η νέα ιδιοκτησία έχει υποσχεθεί περιορισμό του κόστους κατά τρία δισ. δολάρια και ένα παραθυράκι της επέτρεπε να μην συμπεριλάβει το κόστος της ταινίας στα οικονομικά της αποτελέσματα αν την «έκοβε» μέχρι τα μισά του Αυγούστου.

Το αρχικό μπάτζετ ήταν στα 75 εκατομμύρια δολάρια και ανέβηκε στα 90, λόγω καθυστερήσεων στην παραγωγή λόγω covid για μία ταινία που προοριζόταν να κάνει πρεμιέρα στο HBO Max. Πλέον όμως και κάτω από τη νέα ιδιοκτησία, η στρατηγική έχει αλλάξει και δεν θα δούμε ταινίες με τέτοιο κόστος αποκλειστικά στην πλατφόρμα.

Στο Batgirl θα βλέπαμε ακόμα τους J.K. Simmons (Jim Gordon), Brendan Fraser ενώ ο Michael Keaton θα επέστρεφε εδώ για πρώτη φορά στο ρόλο του Batman.


Πρώτη metal μπάντα όλων των εποχών σε εισιτήρια οι Metallica

Avengers: Ανακοινώθηκε ο σκηνοθέτης της επόμενης ταινίας

H στιγμή που η πλατεία νερού εκτoξεύθηκε στο Spit it Out των Slipknot

Επιτέλους ανατριχίλες με το κανονικό trailer του Rings of Power!


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ