Χώρισε με τη γυναίκα του μετά από 30 χρόνια ο James Hetfield
Music

Χώρισε με τη γυναίκα του μετά από 30 χρόνια ο James Hetfield

Όπως έγραψε το TMZ τα ξημερώματα του Σαββάτου, ο James Hetfield χώρισε με τη γυναίκα του μετά από σχεδόν τρεις δεκαετίες.

Το κουτσομπολίστικo site, που δεν πέφτει έξω σε κάτι τέτοιες ειδήσεις, τονίζει ότι ο frontman των Metallica ήταν αυτές που κατέθεσε τα χαρτιά του διαζυγίου πριν από μερικούς μήνες, αλλά τόσο αυτός όσο και η Francesca δεν είχαν προχωρήσει στη δημοσιοποίηση του χωρισμού.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 1992 και παντρεύτηκαν πέντε χρόνια αργότερα ενώ έχουν αποκτήσει μαζί κόρες και ένα γιο. Σε πολλές συνεντεύξεις του ο Hetfield έχει τονίσει ότι η Franceska ήταν αυτή που τον βοήθησε να αντιμετωπίσει τα προβλήματα με τις εξαρτήσεις και τον θυμό.

Το δημοσίευμα τονίζει ότι οι δυο τους έχουν διατηρήσει καλές σχέσεις, χωρίς προς το παρόν να έχει διαρρεύσει τίποτα άλλο.

Είναι σίγουρα μία δύσκολη περίοδος για τον Hetfield και ίσως τώρα να εξηγείται η συναισθηματική του φόρτιση πριν από μερικούς μήνες κατά τη διάρκεια συναυλία των Metallica στην Αργεντινή.

«Πρέπει να σας πω ότι δεν ένιωθα πολύ καλά πριν ξεκινήσουμε. Ήμουν λίγο ανασφαλής. Είμαι μεγάλος, δεν μπορώ να παίξω πια και όλες αυτές οι χαζομάρες που λέω στο κεφάλι μου. Έτσι μίλησα με αυτούς τους τύπους. Έτσι απλά. Και με αγκάλιασαν. Μου είπαν ότι αν δυσκολεύομαι στη σκηνή, αυτοί με καλύπτουν. Και αυτό σημαίνει τα πάντα για  μένα» είπε τότε στο κοινό ο Hetfield και όλα τα υπόλοιπα μέλη της μπάντα τον αγκάλιασαν πάνω στη σκηνή.


Ακύρωσαν τις εμφανίσεις τους στην Ευρώπη οι Rage Against the Machine

Για πρώτη φορά σε streaming  στην Ελλάδα η τριλογία του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

To πρώτο teaser του νέου Joker επιβεβαιώνει τη συμμετοχή της Lady Gaga

Batgirl: Η ταινία γυρίστηκε αλλά δεν θα κυκλοφορήσει!


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ