Red Hot Chili Peppers: Αυτό είναι το πρώτο single από το νέο άλμπουμ
Music

Red Hot Chili Peppers: Αυτό είναι το πρώτο single από το νέο άλμπουμ

Η επιστροφή του John Frusciante στους Red Hot Chili Peppers δεν αποτυπώθηκε σε ένα απλό άλμπουμ. Λίγους μήνες μετά το διπλό Unlimited Love που περιείχε 17 τραγούδια, η μπάντα κυκλοφορεί και άλλο άλμπουμ τον Οκτώβριο.

Θα είναι και αυτό διπλό, επίσης με 17 τραγούδια και το πρώτο single μόλις κυκλοφόρησε. Είναι το εντελώς funky, Tippa My Tongue και συνοδεύεται από το βίντεο που ακολουθεί.

Το νέο άλμπουμ έχει τίτλο Return of the Dream Canteen και αυτή είναι η δήλωση της μπάντας για την κυκλοφορία του:

Ψάξαμε να βρούμε τον εαυτό μας ως το συγκρότημα που κατά κάποιο τρόπο ήμασταν πάντα. Τζαμάραμε απλά γα διασκέδαση  και μάθαμε μερικά παλιά τραγούδια. Σύντομα ξεκινήσαμε τη μυστηριώδη διαδικασία δημιουργίας νέων τραγουδιών.

Μια όμορφη ανάμειξη χημείας που μας είχε συντροφεύσει εκατοντάδες φορές στη διαδρομή μας. Μόλις ανακαλύψαμε αυτό το ολισθηρό ρεύμα ήχου και όράματος, απλώς συνεχίσαμε την… εξόρυξη. Καθώς ο χρόνος μετατράπηκε σε μια ελαστική ζώνη από υπερμεγέθη εσώρουχα, δεν είχαμε κανένα λόγο να σταματήσουμε να γράφουμε και να λικνιζόμαστε. Έμοιαζε με όνειρο.

Όταν η διαδικασία ολοκληρώθηκε, η κυκλοθυμική αγάπη που έχουμε ο ένας για τον άλλον και η μαγεία της μουσικής μας είχαν χαρίσει περισσότερα τραγούδια από όσα ξέραμε τι να κάνουμε. Λοιπόν το βρήκαμε. Δύο διπλά άλμπουμ το ένα μετά το άλλο. Το δεύτερο εκ των οποίων έχει τόσο νόημα όσο το πρώτο. Το «Return of the Dream Canteen» είναι όλα όσα είμαστε και ονειρευόμασταν ποτέ να είμαστε. Είναι γεμάτο. Φτιαγμένο με το αίμα της καρδιάς μας, ειλικρινά δικοί σας, Red Hot Chili Peppers.


Rings of Power: Τι ώρα θα κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα

Χώρισε με τη γυναίκα του μετά από 30 χρόνια ο James Hetfield

Ακύρωσαν τις εμφανίσεις τους στην Ευρώπη οι Rage Against the Machine

Για πρώτη φορά σε streaming  στην Ελλάδα η τριλογία του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ