Επιτέλους: Αυτές είναι οι πρώτες σκηνές από το Last of Us του HBO
TV

Επιτέλους: Αυτές είναι οι πρώτες σκηνές από το Last of Us του HBO

Δύο χρόνια μετά την πρώτη ανακοίνωση και έναν χρόνο μετά τις πρώτες εικόνες, δόθηκαν επιτέλους στη δημοσιότητα τα πρώτα πλάνα από την τηλεοπτική μεταφορά του Last of Us στο HBO. Όχι, δεν είναι trailer, ούτε καν teaser, αλλά μέρος του promo video του HBO για τα όσα περιμένουμε το 2023. Μας αρκεί όμως.

Στα περίπου 20 δευτερόλεπτα που διαρκεί, βλέπουμε τον Pedro Pascal (Game of Thrones, Mandalorian) στο ρόλο του Joel, τη Bella Ramsey που επίσης θυμόμαστε από το Game of Thrones να υποδύεται την Ellie και τον Nick Offerman του Park and Rec στο ρόλο του Bill.

O Pedro Pascal υποδύεται τον Joel έναν σκληροτράχηλο άνδρα που βασανίζεται από τα τραύματα και τις αποτυχίες του παρελθόντος και διασχίζει τη διαλυμένη από μία πανδημία Αμερική ενώ παράλληλα έχει υπό την προστασία του ένα μικρό κορίτσι που αντιπροσωπεύει την τελευταία ελπίδα της ανθρωπότητας.

H Bella Ramsey (που έκλεψε την παράσταση ως  Lyanna Mormont στο GOT) υποδύεται μία 14χρονη ορφανή που ο μόνος κόσμος που έχει γνωρίσει είναι αυτός της καταστροφής. Βιώνει μία εσωτερική πάλη ανάμεσα στην οργή και την προσπάθεια να νιώσει ότι ανήκει κάπου ενώ η πραγματικότητα λέει ότι ίσως να αποτελεί το κλειδί για τη σωτηρία όλων.

Η σειρά που βασίζεται στο ομώνυμο video-game εξελίσσεται 20 χρόνια μετά την καταστροφή του μοντέρνου πολιτισμού. Ο Joel αναλαμβάνει την αποστολή να βοηθήσει την πιτσιρίκα να ξεφύγει από μία καταπιεστική ζώνη καραντίνας και κάτι που ξεκινάει ως απλή δουλειά καταλήγει σε μία τρομερά δύσκολη διαδρομή που πρωταρχικό στόχο έχει την επιβίωση.


Αυτή είναι η μουσική στους τίτλους αρχής του Rings of Power

Red Hot Chili Peppers: Αυτό είναι το πρώτο single από το νέο άλμπουμ

House of the Dragon: Ανακοινώθηκε η αποκλειστική προβολή του για την Ελλάδα

Τεράστια ανατροπή με τα δικαιώματα του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ