«Βόμβα» στα θεμέλια των Avengers οι νέες κατηγορίες για τον Jonathan Majors
Movies

«Βόμβα» στα θεμέλια των Avengers οι νέες κατηγορίες για τον Jonathan Majors

Ο Jonathan Majors είχε γίνει από τα πιο καυτά νέα ονόματα στο Hollywood τα τελευταία χρόνια και η συμμετοχή του το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel όπου ο χαρακτήρας του αποτελεί μία απειλή αντίστοιχη με αυτή του Thanos, ανέβασε τις μετοχές του στα ύψη.

Τους τελευταίους μήνες συζητήθηκε πολύ η καταγγελία της συντρόφου του για κακοποίηση και ενώ απαλλάχθηκε στο δικαστήριο, μετά από αποδείξεις που βρέθηκαν ότι οι ισχυρισμοί ήταν ψευδείς, έρχεται μία έρευνα του Rolling Stone που περιγράφει μία εικόνα επαναλαμβανόμενης κακοποιητικής συμπεριφοράς.

Όπως γράφει το Rolling Stone, κατά τη διάρκεια αυτής της τρίμηνης έρευνας, μίλησε με περισσότερα από 40 άτομα που γνώρισαν τον Majors όσο ήταν φοιτητής, στην καριέρα του στο Hollywood αλλά και στις προσωπικές του σχέσεις. Πολλοί τον περιγράφουν ως έναν περίπλοκο, απρόβλεπτο και μερικές φορές βίαιο άνδρα, ο οποίος μπορεί να αλλάξει αμέσως από γοητευτικός σε ψυχρός.  Όλες οι πηγές του άρθρου ζήτησαν ανωνυμία, επικαλούμενες τον φόβο των επιπτώσεων στην καριέρα τους αλλά και της εκδίκησης από τον Majors. Ορισμένοι ισχυρίζονται ότι τους απαγορεύτηκε να μιλήσουν.

Οι ιστορίες τους υποδηλώνουν ένα μοτίβο φερόμενης σωματικής, ψυχικής και συναισθηματικής κακοποίησης που χρονολογούνται από την εποχή του στη δραματική σχολή David Geffen του Yale – όπου συμμετείχε τσακωμούς – και συνεχίστηκε στα σκηνικά των ταινιών και των τηλεοπτικών εκπομπών του, όπου τα μέλη της παραγωγής εξέφρασαν ανησυχίες σχετικά με τη μεταχείριση των εργαζομένων.

Το πιο σοβαρό, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, είναι ότι περισσότερες από δώδεκα πηγές ισχυρίζονται συλλογικά στο Rolling Stone ότι οι Majors φέρεται να κακοποίησε δύο ρομαντικούς συντρόφους — τον έναν σωματικά, και τους δύο συναισθηματικά. «Ήταν ευρέως γνωστό ότι ήταν καλός ηθοποιός και ότι επίσης τρομοκρατούσε τους ανθρώπους με τους οποίους είχε βγει», λέει μια από αυτές τις πηγές.

O Majors φέρεται να έπιασε από το λαιμό μια γυναίκα με την οποία έβγαινε και την κακοποιούσε ψυχικά και συναισθηματικά, ισχυρίζονται εννέα από αυτές τις πηγές. Η δεύτερη γυναίκα φέρεται να είπε σε φίλους ότι η σχέση της με τον Majors ήταν «συναισθηματικό βασανιστήριο».

Το περιοδικό δημοσιεύει και την θέση της άλλης πλευράς με μία επιστολή από τον δικηγόρο του ηθοποιού.  «Ο Jonathan Majors αρνείται κατηγορηματικά τους ψευδείς ισχυρισμούς του Rolling Stone ότι κακοποίησε σωματικά, λεκτικά ή συναισθηματικά οποιονδήποτε, πόσο μάλλον οποιονδήποτε από τους προηγούμενους ρομαντικούς συντρόφους του. Αυτοί οι ισχυρισμοί βασίζονται εξ ολοκλήρου σε φήμες, επειδή κανένας από τους ρομαντικούς συντρόφους που αναφέρονται, δεν ήταν διατεθειμένος να συνεργαστεί με το Rolling Stone για το άρθρο – καταδεικνύοντας την απόλυτη ψευδότητα τους». Ο δικηγόρος πρόσθεσε επίσης ότι ο Majors «αρνείται επίσης οποιεσδήποτε κατηγορίες για κακοποίηση, βία ή εκφοβισμό κατά τη διάρκεια του χρόνου του στο Yale».

Όπως καταλαβαίνετε, η Marvel έχει να πάρει μία πολύ σημαντική απόφαση για το μέλλον του franchise της, αφού ο Majors είναι ο πρωταγωνιστής στη μεγάλη επιστροφή των Avengers με το Kang Dynasty που πρόσφατα μεταφέρθηκε από το 2025 στο 2026. Ίσως αυτή η καθυστέρηση να έγινε για αυτό το λόγο και μέχρι να ξεκαθαρίσουν όλες οι υποθέσεις που αφορούν τον ηθοποιό.

O Majors έκανε ντεμπούτο στο MCU στη σειρά του Loki και τον είδαμε πιο πρόσφατα στο τρίτο Ant-Man.


Δεν κλείνει το Θέατρο Βράχων – Λύθηκε το θέμα

H σαρωτική εμφάνιση των Parkway Drive στο Release Athens έδειξε το μέλλον

Βρέθηκε ο νέος Superman για την DC που διαδέχεται τον Χένρι Κάβιλ

Οι Bad Omens ετοιμάζουν όχι μία, αλλά δύο νέες κυκλοφορίες


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ