Οι Bad Omens ετοιμάζουν όχι μία, αλλά δύο νέες κυκλοφορίες
Music

Οι Bad Omens ετοιμάζουν όχι μία, αλλά δύο νέες κυκλοφορίες

Από τις αρχές του 2022 μέχρι και σήμερα, η πορεία των Bad Omens είναι συνεχώς ανοδική και αυτό αναμένεται να συνεχιστεί, αφού τους παίρνουν μαζί τους οι Bring me the Horizon στην περιοδεία του Ιανουαρίου σίγουρα και ίσως και σε ό,τι ακολουθήσει.

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι το συγκρότημα δεν σκέφτεται ήδη το επόμενο δισκογραφικό βήμα μετά την τεράστια επιτυχία του The Death of Peace of Mind. Και για την ακρίβεια το βήμα θα είναι διπλό. Όπως αποκάλυψε ο frontman της μπάντας Noah Sebastian μιλώντας στο podcast του Joel Madden των Good Charlotte, εκτός από τη δημιουργία νέου άλμπουμ, δουλεύουν και σε μία σπέσιαλ εκδοχή της περσινής δουλειάς με μπόλικο bonus υλικό.

«Στην ουσία δουλεύουμε ταυτόχρονα με δύο δίσκους. Ο πρώτος είναι η επέκταση της προηγούμενης δουλειάς και θα έχει τίτλο Cocrete Forever με ρεμίξ, ακουστικές εκτελέσεις και συνεργασίες» είπε αρχικά και τόνισε ότι το δεύτερο πρότζεκτ είναι φυσικά το νέο άλμπουμ, χωρίς όμως να υπάρχει χρονοδιάγραμμα για το πως θα γίνει όλο αυτό.

«Είναι σημαντικό για εμένα να μην υπάρχει βιασύνη. Αυτή είναι η προταιρεότητα μου, ακόμα και αν περάσουν ένα, δύο ή και τρία χρόνια. Θέλω το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα» κατέληξε.

Οι Bad Omens μετά από τις δύο πρώτες δουλειές που έψαχναν την ταυτότητα τους, χτύπησαν… φλέβα χρυσού πέρυσι με την ηχητική κατεύθυνση τους με τη μία επιτυχία να διαδέχεται την άλλη και το Just Pretend να γίνεται viral.


H σαρωτική εμφάνιση των Parkway Drive στο Release Athens έδειξε το μέλλον

Βρέθηκε ο νέος Superman για την DC που διαδέχεται τον Χένρι Κάβιλ

Με απόφαση του Αρείου Πάγου κλείνει το Θέατρο Βράχων

Ο Ville Valo σχολιάζει παλιά βίντεο των HIM


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: