Με απόφαση του Αρείου Πάγου κλείνει το Θέατρο Βράχων και ο χώρος περνάει σε ιδιώτες
Music

Με απόφαση του Αρείου Πάγου κλείνει το Θέατρο Βράχων και ο χώρος περνάει σε ιδιώτες

Αβέβαιο είναι το μέλλον ενός από τους σημαντικότερους χώρους εκδηλώσεων και συναυλιών, του θεάτρου Βράχων «Μελίνα Μερκούρη», αφού ο Άρειος Πάγος απέρριψε την αίτηση αναίρεσης, που είχαν καταθέσει από κοινού το Ελληνικό Δημόσιο και οι δήμοι Βύρωνα και Δάφνης – Υμηττού, για την απόφαση που εξέδωσε το Εφετείο το 2020 με την οποία κατοχύρωνε την κυριότητα της έκτασης σε ιδιώτες.

Η απόφαση αφορά συνολικά μια έκταση 104 στρεμμάτων, όπου βρίσκονται τα Θέατρα Βράχων «Μελίνα Μερκούρη» και «Άννα Συνοδινού», τρία γήπεδα 5×5, ένα γήπεδο ποδοσφαίρου και ένα κλειστό γήπεδο μπάσκετ καθώς και το Κοινωνικό Μαγειρείο του Δήμου.

Η απόφαση του Αρείου Πάγου, ήρθε  έναν χρόνο μετά την εκδίκαση της υπόθεσης και μεταφράζεται ως άμεση διακοπή όλων των πολιτιστικών και αθλητικών δραστηριοτήτων που πραγματοποιούνται στη συγκεκριμένη περιοχή. Θυμίζουμε ότι ανάμεσα σε πολλά άλλα, στο θέατρο βράχων είναι προγραμματισμένο να πραγματοποιηθούν οι δύο συναυλίες των IDLES στις 29 και 30 Σεπτεμβρίου.

Οι δήμαρχοι των δύο περιοχών δηλώνουν ότι θα συνεχίσουν τον αγώνα τους, για να διατηρηθούν οι εκτάσεις στη διάθεση του κοινού ως χώροι πολιτισμού και αθλητισμού.


Ακύρωσαν την εμφάνιση στο Rockwave Festival οι Asking Alexandria

Ο Ville Valo σχολιάζει παλιά βίντεο των HIM

Οι Foo Fighters 25 χρόνια μετά, σε «μυστική» εμφάνιση στο Glastonbury

13 χρόνια πέρασαν από την τελευταία εμφάνιση των Metallica στην Ελλάδα!


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ