Δεν έτυχε, πέτυχε: H σαρωτική εμφάνιση των Parkway Drive στο Release Athens έδειξε το μέλλον
Music

Δεν έτυχε, πέτυχε: H σαρωτική εμφάνιση των Parkway Drive στο Release Athens έδειξε το μέλλον

Λίγες ώρες έχουν περάσει από την ώρα που έπεσε η αυλαία της 8ης ημέρας του Release Athens με τους Parkway Drive ως headliner και το χαμόγελο παραμένει. Και αυτή τη φορά δεν είναι νοσταλγικό χαμόγελο επειδή είδαμε μια μπάντα από τα νιάτα μας, που μεγαλούργησε σε περασμένες δεκαετίες, αλλά επειδή ζήσαμε κάτι που μεγαλώνει μπροστά στα μάτια μας.

Ήταν ένα στοίχημα, που πλέον μπορεί να θεωρηθεί κερδισμένο. Κανένας δεν περίμενε ότι η Πλατεία Νερού θα έχει τον κόσμο που είχαν οι Nightwish και οι Helloween, αλλά δεν ήταν αυτό το ζητούμενο. Οι -κάτι παραπάνω από- πέντε χιλιάδες άνθρωποι που βρέθηκαν χθες εκεί είχαν την ευκαιρία να βιώσουν μία μπάντα που μπαίνει τώρα σε headline στάτους και να το εκμεταλλεύεται στο έπακρο.

Τα έχουμε πει και τα έχουμε γράψει πολλές φορές, ότι θα πρέπει να στηρίξουμε τέτοιες προσπάθειες γιατί τα χρόνια περνάνε και οι επιλογές από τα παλιά όλο και λιγοστεύουν. Κοινό λοιπόν υπάρχει και μετά το χθεσινό αλλά και το word of mouth σίγουρα περιμένουμε την επόμενη φορά ακόμα περισσότερο κόσμο.

Υπάρχει όμως και μία άλλη παράμετρος. Εδώ στην Ελλάδα στηρίξαμε τους Parkway Drive από πολύ νωρίς και σε κάθε βήμα της καριέρας τους, αφού μας έχουν ξανάρθει αρκετές φορές, έτσι τώρα παίρνουν και αυτοί την απόφαση να μας βάλουν στο πρόγραμμα τους πιο εύκολα.

Προσθέτουμε στα χθεσινά την εμφάνιση εγγύηση του Max Cavalera με τους Soulfly, που μας πέταξε ως συνήθως στον τοίχο, αλλά και την ιστορική εμφάνιση των Triptycon με τραγούδια των Celtic Frost και η κορυφαία ανάμνηση είναι έτοιμη. Και εμείς είμαστε έτοιμοι για τέτοιες συνταγές.

Δείτε τις καλύτερες στιγμές της ημέρας στις φωτογραφίες που ακολουθούν: 


Βρέθηκε ο νέος Superman για την DC που διαδέχεται τον Χένρι Κάβιλ

Ακύρωσαν την εμφάνιση στο Rockwave Festival οι Asking Alexandria

Με απόφαση του Αρείου Πάγου κλείνει το Θέατρο Βράχων

Ο Ville Valo σχολιάζει παλιά βίντεο των HIM


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ