Δεν κλείνει το Θέατρο Βράχων - Λύθηκε το θέμα
Music

Δεν κλείνει το Θέατρο Βράχων – Λύθηκε το θέμα

Μετά την αναταραχή που προκλήθηκε με την απόφαση του Αρείου Πάγου, που στην ουσία άνοιγε τον δρόμο για την παραχώρηση του θεάτρου Βράχων σε ιδιώτες, είχαμε μία θετική εξέλιξη μετά από κυβερνητική απόφαση.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με την ανακοίνωση, η κυβέρνηση θα προχωρήσει στην άμεση απόκτηση των 104 στρεμμάτων, με τις απαραίτητες νομοθετικές πρωτοβουλίες και μέσα από τις διαδικασίες, που προβλέπονται στους οικείους νόμους και διατάγματα. Μετά θα ακολουθήσει η άνευ ανταλλάγματος παραχώρησή τους στους δύο Δήμους. Έτσι, εξασφαλίζεται οριστικά και αμετάκλητα ο δημόσιος χαρακτήρας της έκτασης.

Όπως επισημαίνεται η επίσπευση, ο συντονισμός και η παρακολούθηση των διαδικασιών απόκτησης της έκτασης και παραχώρησής της στους Δήμους Βύρωνα και Υμηττού-Δάφνης θα γίνει με ευθύνη του υπουργείου Πολιτισμού και σε συνεργασία με συναρμόδια υπουργεία.

Να τονίσουμε ότι αυτή η εξέλιξη ήρθε μετά από ενέργειες του υφυπουργού εθνικής άμυνας Νίκου Χαρδαλιά και αναρωτιέστε τι δουλειά έχει η «Εθνική Άμυνα» της χώρας με το θέμα, η αλήθεια είναι ότι δεν έχει. Απλά ο Χαρδαλιάς, ήταν δήμαρχος Βύρωνα για 12 χρόνια αλλά και πρόεδρος του Φεστιβάλ Βράχων.


H σαρωτική εμφάνιση των Parkway Drive στο Release Athens έδειξε το μέλλον

Βρέθηκε ο νέος Superman για την DC που διαδέχεται τον Χένρι Κάβιλ

Με απόφαση του Αρείου Πάγου κλείνει το Θέατρο Βράχων

Ο Ville Valo σχολιάζει παλιά βίντεο των HIM


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ