Aquaman και Shazam θα κάνουν πρεμιέρα πολύ αργότερα
Movies

Aquaman και Shazam θα κάνουν πρεμιέρα πολύ αργότερα

Aquaman – Shazam: Τον καιρό που η πανδημία ήταν στα ντουζένια της, είχαμε συνηθίσει τις συνεχείς αναβολές στις πρεμιέρες ταινιών, αλλά τον τελευταίο χρόνο η κατάσταση είχε ομαλοποιηθεί. Όχι όμως και για τη Warner Bros που μετά την αλλαγή ιδιοκτησίας βρίσκεται σε συνεχόμενη αναταραχή σε όλα τα επίπεδα.

Το βράδυ της Τετάρτης έγινε γνωστό, ότι δύο ταινίες της DC μεταφέρουν τις πρεμιέρες τους για πολύ αργότερα από το προγραμματισμένο.

Το Lost Kingdom του Aquaman θα κάνει πρεμιέρα τα Χριστούγεννα του 2023, αντί για τον Μάρτιο που ήταν προγραμματισμένο, ενώ στη θέση του πάει το δεύτερο Shazam που είχε θέση στον Δεκέμβριο που μας έρχεται. Για την πρώτη ταινία η δικαιολογία είναι ότι χρειάζεται περισσότερο χρόνο στο post-production και για τη δεύτερη ότι θέλει να αποφύγει την πρεμιέρα του νέου Avatar.

Το Black Adam παραμένει στη θέση του προς το παρόν για τον Οκτώβριο, αν και δύσκολα τα βάζεις με τον Dwayne Johnson, αν ο ίδιος δεν συμφωνήσει για αλλαγές, ενώ παραδόξως και το Flash παραμένει στον Ιούνιο του 2023 παρά τα προβλήματα που το περιτριγυρίζουν με τη συμπεριφορά του Έζρα Μίλερ, που ανακοίνωσε πάντως ότι προσπαθεί να μπει στον ίσιο δρόμο.


House of the Dragon: Γιατί δεν είχε τίτλους αρχής;

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ