O πρωταγωνιστής του Flash υπόσχεται να μπει στον ίσιο δρόμο
Movies

O πρωταγωνιστής του Flash υπόσχεται να μπει στον ίσιο δρόμο

Οι τελευταίοι μήνες ήταν γεμάτοι από περιστατικά προβληματικής συμπεριφοράς για τον Έζρα Μίλερ. Συλλήψεις για επιθέσεις και βίαιη συμπεριφορά, καταγγελίες για ανάρμοστες επαφές με οικογένειες και πιο πρόσφατα μία κατηγορία για κλοπή αλκοόλ μετά από παράνομη είσοδο σε  σπίτι.

Το θέμα είναι ότι ο Έζρα Μίλερ είναι το κεντρικό πρόσωπο στην ταινία του Flash, με τα γυρίσματα να έχουν ήδη ολοκληρωθεί το μπάτζετ να έχει εκτιναχθεί στα 200 εκατομμύρια δολάρια και η παρουσία του σχεδόν σε όλες τις σκηνές να καθιστά αδύνατη την αντικατάσταση του.

Η νέα ηγεσία της Warner Bros είχε αυτή την καυτή πατάτα στα χέρια της και πριν λίγες ημέρες διέρρευσε στον Τύπο τις επιλογές που εξετάζει για το μέλλον της ταινίας. Η πρώτη ήταν να ζητήσει συγγνώμη και να δεχθεί βοήθεια ο 29χρονος, η δεύτερη να προχωρήσει με την ταινία, αλλά να τον αποκλείσει από συνεντεύξεις και media και να τον αντικαταστήσει σε μελλοντικά πρότζεκτ και τέλος το ακραίο μέτρο να μην κυκλοφορήσει ποτέ την ταινία.

Λίγα 24ωρα μετά, ο Μίλερ με δήλωση του, αναγνωρίζει τα προβλήματα του, τονίζει ότι θα δεχθεί βοήθεια για θέματα ψυχικής υγείας και υπόσχεται να επιστρέψει σε φυσιολογικά μονοπάτια.

«Έχοντας περάσει πρόσφατα μια περίοδο έντονης κρίσης, καταλαβαίνω τώρα ότι υποφέρω από πολύπλοκα προβλήματα ψυχικής υγείας και έχω ξεκινήσει συνεχιζόμενη θεραπεία. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από όλους ανησύχησα και στενοχώρησα με την προηγούμενη συμπεριφορά μου. Έχω δεσμευτεί να κάνω την απαραίτητη δουλειά για να επιστρέψω σε ένα υγιές, ασφαλές και παραγωγικό στάδιο στη ζωή μου» αναφέρει στη δήλωση του.

Το τι θα γίνει από εδώ και πέρα εξαρτάται από την συμπεριφορά του ηθοποιού, ενώ η πρεμιέρα της ταινίας που στις πρώτες δοκιμαστικές προβολές δέχθηκε πολύ καλά σχόλια, είναι προγραμματισμένη για τον Ιούνιο της επόμενης χρονιάς, μετά από πάρα πολλές αναβολές.


Χώρισε με τη γυναίκα του μετά από 30 χρόνια ο James Hetfield

Ακύρωσαν τις εμφανίσεις τους στην Ευρώπη οι Rage Against the Machine

Για πρώτη φορά σε streaming  στην Ελλάδα η τριλογία του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

To πρώτο teaser του νέου Joker επιβεβαιώνει τη συμμετοχή της Lady Gaga


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ