Η Marvel θα αρχίσει να δουλεύει με τους X-Men μέσα στο 2019!
News

Η Marvel θα αρχίσει να δουλεύει με τους X-Men μέσα στο 2019!

Ακούστε εδώ ζωντανά το Roxx Radio


Μπορεί το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel να περιστρέφεται αυτή τη στιγμή γύρω από το Endgame των Avengers που θα ρίξει την αυλαία της πρώτης δεκαετίας ταινιών, όμως ο σχεδιασμός για το μέλλον έχει ήδη ξεκινήσει και σύντομα θα περιλαμβάνει και τους χαρακτήρες που παίρνει πίσω από τη FOX μετά την αγορά από την Disney.

O πρόεδρος των Marvel Studios, Kevin Feige, μιλώντας στο Variety για την πρώτη δεκαετία ταινιών, ρωτήθηκε και για όλους τους νέους χαρακτήρες που αναμένεται να έχει στη διάθεση του.

«Μας έχουν πει ότι όλα δείχνουν πολύ καλά και μπορεί να έχουμε το πράσινο φως στο πρώτο εξάμηνο του 2019. Το να έχουμε στα χέρια μας όλους αυτούς τους χαρακτήρες είναι εξαιρετικό. Είναι πολύ καλό όταν η εταιρεία που τους δημιούργησε παίρνει ξανά τα δικαιώματα. Δεν έχουμε ξεκινήσει ακόμα όμως τον σχεδιασμό».

H FOX θα βγάλει δύο ακόμα ταινίες πριν ο έλεγχος περάσει στη Marvel και αυτές είναι το Dark Phoenix των Χ-Men και το The New Mutants. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν οι πολλές αναβολές στις πριμιέρες των δύο ταινιών είχαν να κάνουν με μικρές προσθήκες που θα τις συνδέσουν με το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ