Τελευταία ευκαιρία για εισιτήρια για την εμφάνιση των Parkway Drive στο Floyd
Music

Τελευταία ευκαιρία για εισιτήρια για την εμφάνιση των Parkway Drive στο Floyd

Oι Parkway Drive επιστρέφουν στην Ελλάδα στις 11 Ιουνίου για μία εμφάνιση στο Floyd και σε αντίθεση με την συναυλία τους πέρυσι στο Release Athens που είχαμε μεγάλο χώρο, εδώ τα πράγματα είναι περιορισμένα. Και όπως τονίζουν οι διοργανωτές, τα εισιτήρια φεύγουν γρήγορα και έχει μείνει ένας μικρός αριθμός.

Αν θέλετε να τους δείτε λοιπόν από κοντά θα πρέπει να προλάβετε γιατί αν αργήσετε, θα την πατήσετε! Και θα είναι κρίμα! Εισιτήρια εδώ.

Το δελτίο Τύπου

Οι Parkway Drive επιστρέφουν στην Αθήνα για ένα metal show εκτός ορίων! Την Τρίτη 11 Ιουνίου οι αγαπημένοι Αυστραλοί υπόσχονται μια βραδιά γεμάτη ένταση και αδρεναλίνη.

Μετά από την ιστορική εμφάνισή τους στο περσινό Release Athens 2023, οι Parkway Drive απέδειξαν οτι είναι το απόλυτο must της σύχρονης metal.

Σε μια πορεία που διαρκεί ήδη παραπάνω από είκοσι χρόνια, κερδίζουν ολοένα και περισσότερους οπαδούς μέσα από εξαιρετικές κυκλοφορίες αλλά κυρίως μέσα από τις ζωντανές εμφανίσεις τους, χάρις στις οποίες έκαναν την μετάβαση σε ένα νέο επίπεδο, αποτελώντας πλέον ένα πανίσχυρο headline όνομα στο απόγειό του.

Η ενέργεια που βγάζουν στη σκηνή o αεικίνητος Winston McCall και η παρέα του είναι κάτι πρέπει να ζήσεις για να το πιστέψεις, μια έκρηξη με οργιώδη riffs σε συνδυασμό με μελωδία και συναίσθημα, με τo pyro show να κόβει την ανάσα!

Η διάθεσή εισιτηρίων συνεχίζεται για περιορισμένο αριθμό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.