Φήμες ότι έκλεισε η πρώτη μεγάλη επιστροφή για τους Avengers
Movies

Φήμες ότι έκλεισε η πρώτη μεγάλη επιστροφή για τους Avengers

Μπορεί να μας χωρίζουν περίπου τρία χρόνια από το Secret Wars των Avengers και έναν χρόνο πριν να είναι προγραμματισμένη ακόμα μία ταινία, όμως σύμφωνα με πηγή που έχει βγει αληθινή πολλές φορές στα θέματα της Marvel, η πρώτη μεγάλη επιστροφή έχει ήδη κλειδώσει. ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ SPOILERS.

Ο χρήστης του twitter, MyTimeToShineHello, γράφει λοιπόν, ότι ο Chris Evans υπέγραψε και θα επιστρέψει στο MCU για το Secret Wars. Δεν γίνεται αναφορά για το αν ο ρόλος είναι αυτός του Captain America, αφού το multiverse μπορεί να φέρει αλλαγές σε αυτό το κομμάτι, αλλά όπως και να το κάνουμε, αν ισχύει μιλάμε για μεγάλο γεγονός.

Ο Captain America του Evans είδε την ιστορία του να ολοκληρώνεται στο Endgame του 2019 και από τότε έχουν υπάρξει κατά καιρούς φήμες για επιστροφή του, χωρίς όμως μέχρι σήμερα να έχει επιβεβαιωθεί τίποτα.

Βέβαια, με τη Marvel να βρίσκεται (σχεδόν) με την πλάτη στον τοίχο μετά από πολλές άστοχες επιλογές τα τελευταία χρόνια, φανταζόμαστε ότι οι επόμενες ταινίες των Avengers θα γεμίσουν από πρωταγωνιστές, αφού ήδη ακούγεται ότι ο Χιου Τζακμαν μετά την επιστροφή του για τη νέα ταινία του Deadpool, θα παραμείνει ενεργός, ενώ πρόσφατα και ο Robert Downey Jr. άφησε ανοικτό το παράθυρο επάνοδο.

Ο Chris Evans έκανε ντεμπούτο στο ρόλο του Captain America το 2011 με το First Avengers και συνολικά έπαιξε σε επτά ταινίες του franchise συν κάποια cameo.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

 

Tags: