Σχεδόν τρεις μήνες γυρίσματα για μία σκηνή 15 λεπτών στο Furiosa!
Movies

Σχεδόν τρεις μήνες γυρίσματα για μία σκηνή 15 λεπτών στο Furiosa!

Σε περίπου ένα μήνα έρχεται στις αίθουσες το Furiosa που αποτελεί πρίκουελ για μία από τις καλύτερες ταινίες της προηγούμενης δεκαετίας. Το Fury Road από τον κόσμο του Mad Max. Στη σκηνοθεσία είναι φυσικά ο George Miller, ενώ στο ρόλο που είχαμε δει την Σαρλίζ Θέρον, έρχεται η Άνια Τέιλορ-Τζόι, αφού θα δούμε τον χαρακτήρα σε μικρότερη ηλικία και το πως διαμορφώθηκε.

Η πρωταγωνίστρια της ταινίας μαζί με τον παραγωγό Doug Mitchell, μίλησαν στο Total Film Magazine και εκεί έκαναν αποκαλύψεις για μία σκηνή δράσης, που έχει διάρκεια 15 λεπτά, αλλά χρειάστηκαν 78 ημέρες γυρισμάτων για να ολοκληρωθεί.

«Ο George κι εγώ κάναμε αυτές τις μεγάλες συζητήσεις για το λόγο που αυτή η σκηνή είναι τόσο μεγάλη. Είναι, επειδή βλέπετε μια συσσώρευση δεξιοτήτων κατά τη διάρκεια μιας μάχης, και αυτό είναι πολύ σημαντικό για να καταλάβετε πόσο πολυμήχανη είναι η Furiosa, αλλά και τη σκληρότητά της. Είναι η μεγαλύτερη σκηνή που πολλοί από εμάς είχαν γυρίσει ποτέ» τόνισε η Άνια Τέιλορ-Τζόι.

Ο Mitchell είπε από την πλευρά του, ότι η σκηνή αναφερόταν κατά τη διάρκεια της παραγωγής ως “Stairway to Nowhere” και ότι κατά την του φινάλε των γυρισμάτων της, ολόκληρο το καστ και το συνεργείο πήραν ως δώρο ένα μπουκάλι κρασί “Stairway to Nowhere”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.