Μετά τα πολλά ευχάριστα νέα που είχαμε για το φετινό συναυλιακό καλοκαίρι, έρχεται και ένα δυσάρεστο, αφού είναι και επίσημο ότι η εμφάνιση των Machine Head στη χώρα μας ακυρώθηκε.
Η αλήθεια είναι ότι μας είχα ζώσει τα φίδια εδώ και μερικές ημέρες, αφού η εμφάνιση που ήταν προγραμματισμένη για τις 4 Ιουλίου στο Λυκαβηττό, είχε βγει από το πρόγραμμα συναυλιών στο επίσημο site του συγκροτήματος.
Αυτή είναι η δεύτερη φορά που στεκόμαστε άτυχοι με τους Machine Head, αφού και την προηγούμενη φορά που ήταν να μας έρθουν, είχε προκύψει η πανδημία και είχαμε και τότε ακύρωση. Αυτή τη φορά, δεν υπάρχει επίσημος λόγος, αλλά φανταζόμαστε ότι ο όγκος των συναυλιών που έχουμε φέτος, σε συνδυασμό με το «τσιμπημένο» εισιτήριο των 60 ευρώ, σίγουρα θα έπαιξε ρόλο.
Τονίζουμε ότι δεν πρόκειται για αναβολή, αλλά ακύρωση και σε λίγες ημέρες θα αρχίσει η επιστροφή χρημάτων.
Η ανακοίνωση
Σαρωτικό trailer για το φινάλε του Stranger Things με Child in Time
Tο Back to the Beginning ξεπέρασε ακόμα και το Live Aid
Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.