Βόλτες από ολόκληρη την καριέρα του κάνει o Corey Taylor στο νέο single
News

Βόλτες από ολόκληρη την καριέρα του κάνει o Corey Taylor στο νέο single

To δεύτερο single μέσα από το νέο προσωπικό του άλμπουμ παρουσίασε την Τρίτη ο Corey Taylor. Το Post Traumatic Blues, τον βρίσκει να περπατάει σε ήχους και από τους Slipknot και από τους Stone Sour, αλλά και με διαφορετικές πινελιές, και σίγουρα από τα δείγματα μέχρι στιγμής, η νέα του δουλειά μοιάζει ήδη ανώτερη από την προηγούμενη.

«Το Post Traumatic Blues είναι η προσπάθειά μου να περιγράψω στους ανθρώπους, πώς είναι να αντιμετωπίζεις το μετατραυματικό στρες. Μερικές φορές είναι τόσο δύσκολο για τους ανθρώπους να κατανοήσουν τα σκαμπανεβάσματα, τη σοβαρότητα της ψυχρότητας και του μουδιάσματος, που ήθελα να προσπαθήσω να χτίσω μια γέφυρα στιχουργικά, ανάμεσα σε αυτούς που ζουν με την ασθένεια και σε αυτούς που προσπαθούν να τους βοηθήσουν» δηλώνει ο Corey για το νέο single.

To CMF2, όπως είναι ο τίτλος του άλμπουμ θα κυκλοφορήσει στις 15 Σεπτεμβρίου και περιλαμβάνει τα 13 τραγούδια που ακολουθούν.

01. The Box
02. Post Traumatic Blues
03. Talk Sick
04. Breath Of Fresh Smoke
05. Beyond
06. We Are The Rest
07. Midnight
08. Starmate
09. Sorry Me
10. Punchline
11. Someday I’ll Change Your Mind
12. All I Want Is Hate
13. Dead Flies


Ο Χιού Τζάκμαν με την κλασική κίτρινη στολή του Wolverine

Πέθανε ο σχεδιαστής του θρυλικού Appetite for Destruction των Guns ‘N Roses

O Ozzy ακύρωσε ξανά την επιστροφή του στη σκηνή

Το πρώτο trailer για το «Napoleon» με τον Γιοακίν Φίνιξ


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ