Βόμβα στο Walking Dead: Αποχώρησε από το spin off η Carol!
TV

Βόμβα στο Walking Dead: Αποχώρησε από το spin off η Carol!

Από το Φθινόπωρο του 2020 όταν και ανακοινώθηκε ότι η 11η θα είναι και η τελευταία σεζόν του Walking Dead, είχε ανακοινωθεί ότι αμέσως μετά θα έχουμε μία νέα spin-off σειρά που θα επικεντρωθεί στους χαρακτήρες του Daryl και της Carol, ένα παραδοσιακά αγαπημένο δίδυμο των τηλεθεατών.

Πλέον όμως αυτό δεν ισχύει και η σειρά θα αφορά μόνο τον Daryl που υποδύεται ο Νόρμαν Ρίντους. Ο λόγος είναι ότι τα γυρίσματα της σειράς θα γίνουν το καλοκαίρι στην Ευρώπη και η Μελίσα ΜακΜπράιντ (Carol), αποφάσισε να μην κάνει το ταξίδι. Στην ανακοίνωση του το AMC, τονίζει ότι μαζί με την ηθοποιό ψάχνουν άλλους τρόπους για να παραμείνει ενεργή στο σύμπαν του Walking Dead, μετά το τέλος της κεντρικής σειράς.

Οι κινήσεις του AMC στο θέμα των ανακοινώσεων, έχουν δημιουργήσει αρκετές αντιδράσεις στο κοινό της σειράς, αφού με την τελευταία σεζόν να βρίσκεται σε εξέλιξη και ένα άλλο spin off για την Maggie και τον Negan να έχει ήδη ανακοινωθεί, υπάρχει η αίσθηση ότι όλοι αυτοί οι χαρακτήρες είναι ασφαλείς, αφαιρώντας την αγωνία που θα έπρεπε να έχει το φινάλε.

Στην περίπτωση του spin-off της Carol και του Daryl, το τελευταίο διάστημα υπήρχαν πολλές φήμες, αφού δεν είχε ανακοινωθεί καμία άλλη λεπτομέρεια, σε αντίθεση με το Isle of The Dead της Maggie και του Negan, έτσι υπήρχε η αίσθηση ότι κάτι δεν πάει καλά στον προγραμματισμό, κάτι που τελικά αποδείχθηκε.

Η ανακοίνωση του AMC έχει άλλη μία σημαντική λεπτομέρεια. Η νέα σειρά όχι μόνο θα γυριστεί αλλά και θα εξελίσσεται στην Ευρώπη κάτι που σημαίνει ότι ο χαρακτήρας του Daryl με κάποιο τρόπο θα περάσει τον Ατλαντικό και θα φτάσει στα μέρη μας.

Και ίσως η πλοκή να περιστρέφεται γύρω από την παραλλαγή των ζόμπι που εμφανίστηκε στη Γαλλία, όπως είδαμε στην post credits σκηνή στο τέλος του World Beyond. Όπως θα δείτε και στο βίντεο η μετάλλαξη μετά τον θάνατο είναι σχεδόν άμεση και τα πλάσματα είναι πολύ πιο γρήγορα.  Η νέα σειρά που δεν έχει ακόμα τίτλο, αναμένεται το 2023.

https://youtu.be/GjtUKz1LBo8

Λύθηκε το μυστήριο του κλειστού φακέλου που παρέδωσαν στην Ολίβια Γουάιλντ

Επίσημο: O Batman θα επιστρέψει με νέα ταινία!

Πιο ακριβή από το φινάλε του Game of Thrones η πρώτη σεζόν του House of the Dragon

Ανακοινώθηκε και επίσημα το τρίτο Venom με τον Τομ Χάρντι


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ