Επίσημο: O Batman θα επιστρέψει με νέα ταινία!
Movies

Επίσημο: O Batman θα επιστρέψει με νέα ταινία!

Σχεδόν δύο μήνες μετά την πρεμιέρα του νέου Batman, η Warner Bros ανακοίνωσε και επίσημα ότι θα υπάρξει σίκουελ. Η είδηση έγινε γνωστή το βράδυ της Τρίτης κατά τη διάρκεια της Cinemacon και το μόνο που ξέρουμε με σιγουριά είναι ότι στον πρωταγωνιστικό ρόλο επιστρέφει ο Ρόμπερτ Πάτινσον και στη σκηνοθεσία ο Ματ Ριβς.

Προφανώς και θα χρειαστεί πολύς καιρός για να μάθουμε περισσότερα και αν θα έπρεπε να κάνουμε μία πρόβλεψη θα λέγαμε ότι αν όλα πάνε καλά στον κόσμο (κάτι που δεν το λες και πιθανό), το σίκουελ αναμένεται περίπου στα τέλη του 2024, άντε στις αρχές του 2025.

Το νέο Batman έχει ξεπεράσει παγκοσμίως τα 760 εκατομμύρια δολάρια σε εισπράξεις, είχε θετική ανταπόκριση από κοινό και κριτικούς και έτσι ήταν σχεδόν σίγουρο ότι θα συνεχίσουμε την περιπλάνηση μας σε αυτό το νέο Gotham.

Πριν από λίγες ημέρες η ταινία έκανε πρεμιέρα και στο HBO Max και με πάνω από 4 εκατομμύρια θεατές σε μία εβδομάδα ξεπέρασε κατά πολύ τις επιδόσεις των ταινιών που το 2021 έκαναν πρεμιέρα ταυτόχρονα σε κινηματογράφους και στην υπηρεσία της Warner.

Λίγο μετά την ανακοίνωση για το σίκουελ στη Cinemacon στη σκηνή ανέβηκε ο Ματ Ριβς. «Σας ευχαριστώ όλους για την μεγάλη υποστήριξη στην ταινία. Δεν θα μπορούσαμε να φτάσουμε ως εδώ χωρίς όλους εσάς στο πλευρό μας. Είμαι ενθουσιασμένος και έτοιμος να μπω ξανά σε αυτό τον κόσμο για το επόμενο κεφάλαιο».


Πιο ακριβή από το φινάλε του Game of Thrones η πρώτη σεζόν του House of the Dragon

Ανακοινώθηκε και επίσημα το τρίτο Venom με τον Τομ Χάρντι

Rings of Power: Νέες φωτογραφίες με ένα μυστηριώδες όπλο!

Stranger Things: Ποιος είναι ο νέος μεγάλος κακός της σειράς


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ