Rings of Power: Νέες φωτογραφίες με ένα μυστηριώδες όπλο!
TV

Rings of Power: Νέες φωτογραφίες με ένα μυστηριώδες όπλο!

Πάνω από δύο μήνες έχουν περάσει από την κορύφωση του πρώτου κύματος προώθησης του Rings of Power, που μας έφερε πολλές ανακοινώσεις αλλά και το πρώτο teaser trailer. Τώρα, όπως φαίνεται, μπαίνουμε σε έναν νέο κύκλο, που ξεκίνησε με δύο φωτογραφίες πρωταγωνιστών που δεν είχαμε δει μέχρι στιγμής.

Ο πρώτος χαρακτήρας είναι ο Theo που ζει στο χωριό Tirharad μαζί με τη μητέρα του. Το όνομα της είναι Bronwyn και είναι ο δεύτερος χαρακτήρας που βλέπουμε στις νέες εικόνες. Αν αυτά τα ονόματα όπως και η τοποθεσία δεν θα σας θυμίζουν τίποτα, είναι γιατί δεν υπάρχουν στα γραπτά του Τόλκιν και αποτελούν νέες δημιουργίες για τις ανάγκες της σειράς.

Σύμφωνα πάντως με τις ανακοινώσεις, το χωριό Tirharad, βρίσκεται στην ευρύτερη περιοχή του Harad που ανήκει στον αρχικό κόσμο του Τόλκιν και βρισκόταν σύμφωνα με τα γραπτά, βόρεια της Γκόντορ και της Μόρντορ.

Στην πρώτη φωτογραφία βλέπουμε τον Theo (Tyroe Muhafidin) να κρατάει στα χέρια του κάτι που μοιάζει με σπασμένο σπαθί και αναμένεται να έχει σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις, αφού το έχουμε δει ξανά στα χέρια κάποιου στα πόστερ που είχαν κυκλοφορήσει. Μόνο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε, αλλά δεν αποκλείεται να προέρχεται από τις δυνάμεις του Σάουρον, λόγω του χρώματος και τους σχήματος. Μπορεί και να πέφτουμε τελείως έξω, αλλά εντάξει, δεν θα το θυμάστε μέχρι τότε.

Η δεύτερη φωτογραφία που δημοσιεύθηκε μας δείχνει την Bronwyn να ποζάρει με φόντο το τοπίο της Νέας Ζηλανδίας όπου και πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα της 1ης σεζόν. Η πρεμιέρα του Rings of Power θα γίνει στο Prime Video της Amazon στις 2 Σεπτεμβρίου.

Η επίσημη σύνοψη: 

H σειρά φέρνει για πρώτη φορά στην οθόνη τους ηρωικούς θρύλους της μυθικής 2ης εποχής της Μέσης-Γης. Τοποθετείται χρονικά χιλιάδες χρόνια πριν τα βιβλία του J.R.R. Tolkien,  Hobbit και The Lord of the Rings και θα μεταφέρει τους θεατές πίσω σε μία εποχή που μεγάλες δυνάμεις σφυρηλατήθηκαν, βασίλεια απέκτησαν δύναμη και κατέρρευσαν, απρόσμενοι ήρωες πέρασαν δοκιμασίες, η ελπίδα κρεμόταν από μία κλωστή και ο μεγαλύτερος κακός που δημιούργησε η πένα του Tolkien απείλησε να καλύψει ολόκληρο τον κόσμο με σκοτάδι. 

Ξεκινώντας από μία εποχή ειρήνης, η σειρά ακολουθεί μία ομάδα χαρακτήρων, γνωστών αλλά και νέων, ενώ αντιμετωπίζουν την επιστροφή του κακού στη Μέση-Γη. Από τα πιο σκοτεινά βάθη των Βουνών της Ομίχλης, μέχρι τα μεγαλειώδη δάση στην πρωτεύουσα των ξωτικών, το Lindon, μέχρι το νησιώτικο βασίλειο του Νούμενορ που κόβει την ανάσα και τα πιο απομακρυσμένα μέρη του χάρτη, αυτοί οι χαρακτήρες θα φτιάξουν τις ιστορίες που ζουν πολύ μετά από αυτούς.


Netflix: Σοβαρό «χτύπημα» με απώλεια συνδρομητών για πρώτη φορά μετά από δέκα χρόνια

Το πρώτο trailer για το Love and Thunder του Thor

Τα πρώτα δέκα λεπτά του Batman είναι επίσημα στο youtube

Stranger Things: Ποιος είναι ο νέος μεγάλος κακός της σειράς


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες.  Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ