Stranger Things: Ποιος είναι ο νέος μεγάλος κακός της σειράς
TV

Stranger Things: Ποιος είναι ο νέος μεγάλος κακός της σειράς

Stranger Things: Έχουν περάσει έξι μήνες από τη μάχη του Στάρκορτ που έφερε τρόμο και καταστροφή στο Χόκινς. Παλεύοντας με τις συνέπειες, η παρέα χωρίζεται για πρώτη φορά – και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει στο λύκειο δεν διευκολύνουν την κατάσταση.

Σ’ αυτήν την ιδιαίτερα ευάλωτη περίοδο, μια νέα και τρομακτική υπερφυσική απειλή βγαίνει στην επιφάνεια, αποκαλύπτοντας ένα φρικιαστικό μυστήριο που, αν λυθεί, μπορεί να βάλει τέλος στη φρίκη του Upside Down.

Αυτή είναι η περίληψη της τέταρτης σεζόν του Stranger Things, με το πρώτο μέρος να έρχεται στις 27 Μαΐου και το δεύτερο να ακολουθεί μερικές εβδομάδες αργότερα. Με το πρώτο trailer που δόθηκε στη δημοσιότητα την Τρίτη μπήκαμε στην αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή και είδαμε για πρώτη φορά τη νέα μεγάλη απειλή.

Οι δημιουργοί της σειράς, τα αδέλφια Ντάφερ, ανέλυσαν στο IGN το trailer και έδωσαν λεπτομέρειες για τον «κακό» που κάνει την εμφάνιση του και θέλει να καταστρέψει τα πάντα. Το όνομα του είναι Vecna (από το Dungeons and Dragons) και όπως λένε αποτελεί για το Stranger Things τον δικό τους Freddie Krueger ή Pinhead ή Pennywise, φιγούρες από ταινίες τρόμου που τους επηρέασαν όταν εκείνοι ήταν πιτσιρικάδες.

«Αυτά ήταν τα τέρατα που μας έδωσαν έμπνευση σε αυτή τη σεζόν. Κάτι άλλο που θέλαμε πολύ να κάνουμε, είναι ένα τέρας που θα χρειάζεστε κατά κύριο λόγο πρακτικά εφέ και όχι ψηφιακά. Αυτό που βλέπετε στο trailer είναι κατά 90% έτσι. Θέλουμε μια παρουσία στα γυρίσματα που θα κάνει τους ηθοποιούς μας να αντιδρούν, αφού στην τρίτη σεζόν είχαν απέναντι τους μία μπάλα. Θέλαμε κάτι που θα το βλέπουμε την ώρα των γυρισμάτων και νομίζω ότι έτσι ο κακός μας γίνεται πιο τρομακτικός και πιο αληθινός. Ανυπομονώ να τον δει το κοινό σε αυτή τη σεζόν»

Ο τόμος 1 κάνει πρεμιέρα στις 27 Μαΐου
Ο τόμος 2 κάνει πρεμιέρα την 1η Ιουλίου

https://youtu.be/1K5-BqdVNUg

Walking Dead: Το πρώτο teaser για το τέλος θυμάται τον Rick!

Papa Roach: Έπαιξαν σε πιτσαρία με το κοινό να κάνει Wall of Death!

Red Hot Chili Peppers: Διπλός θρίαμβος στα charts

Rammstein: Στο νέο τραγούδι τους είναι… αγνώριστοι!


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες.  Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ