Walking Dead: Το πρώτο teaser για το τέλος θυμάται τον Rick!
TV

Walking Dead: Το πρώτο teaser για το τέλος θυμάται τον Rick!

To 2022 είναι η χρονιά που θα φέρει το τέλος του Walking Dead μετά από 12 χρόνια. Η σειρά έριξε την αυλαία του δεύτερου μέρους της 11ης σεζόν την Κυριακή που μας πέρασε και πλέον κοιτάει προς το φινάλε που θα αποτελείται και πάλι από οκτώ επεισόδια και αναμένεται να προβληθεί το Φθινόπωρο.

Το πρώτο teaser διάρκειας 30 δευτερολέπτων, έχει κεντρικό πρόσωπο τον Negan που έχει πιάσει κουβεντούλα με τον αρχηγού του στρατού της Commonwealth, αλλά είναι ένα στιγμιαίο πλάνο του Daryl που κλέβει την παράσταση αφού τον βλέπουμε να κρατάει στα χέρια του το περίφημο όπλο του Rick.

Ο πρωταγωνιστής της σειράς, αποχώρησε στην αρχή της 9ης σεζόν και υποθέτουμε ότι με κάποιο τρόπο θα γίνει αναφορά σε αυτόν, χωρίς να αποκλείεται βέβαια να τον δούμε και κανονικά σε κάποιο από τα επεισόδια.

Το τέλος του Walking Dead δεν αποτελεί και τέλος για το franchise, αφού εκτός από το Fear the Walking Dead που συνεχίζεται, έχουμε το Tales of the Walking Dead με έξι αυτοτελείς ιστορίες που θα κάνει πρεμιέρα το καλοκαίρι αλλά και τα δύο spin-off που έχουν ανακοινωθεί.

Το Isle of the Dead με πρωταγωνιστές του χαρακτήρες του Negan και της Maggie που θα εξελίσσεται στο Μανχάταν, τη σειρά με τον Daryl και την Carol, ενώ υποτίθεται ότι θα βλέπαμε και ταινίες για τον Rick αλλά ακόμα δεν υπάρχει καμία ενημέρωση για αυτές.

Stranger Things: Φανταστικό πρώτο trailer για την 4η σεζόν

Papa Roach: Έπαιξαν σε πιτσαρία με το κοινό να κάνει Wall of Death!

Red Hot Chili Peppers: Διπλός θρίαμβος στα charts

Οι Pink Floyd κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι μετά από 28 χρόνια!

Rammstein: Στο νέο τραγούδι τους είναι… αγνώριστοι!


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες.  Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ