Οι Pink Floyd κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι μετά από 28 χρόνια!
Music

Οι Pink Floyd κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι μετά από 28 χρόνια!

Ας προσθέσουμε και κάτι ακόμα σε αυτά που δεν περιμέναμε το 2022, ένα νέο τραγούδι από τους Pink Floyd! Όχι, δεν τρελαθήκαμε εντελώς. Η μπάντα κυκλοφόρησε νέο τραγούδι με τίτλο Hey Hey Rise Up με σκοπό, την υποστήριξη της Ουκρανίας και στα φωνητικά είναι ο Andriy Khlyvnyuk της ουκρανικής μπάντας Boombox.

Ο David Gilmour και Nick Mason ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους και έχουν μαζί τους, τον Guy Pratt και την Nitin Sawhney, ενώ θα πρέπει να τονίσουμε ότι αυτό είναι το πρώτο τραγούδι των Pink Floyd χωρίς τον Richard Wright που έφυγε από τη ζωή το 2008.

Αν ελπίζατε ότι μπορεί να ακούσουμε και τον Roger Waters, δυστυχώς αυτό δεν συμβαίνει. «Ελπίζουμε ότι το τραγούδι θα βρει υποστήριξη και δημοσιότητα. Θέλουμε να συγκεντρώσουμε χρήματα για ανθρωπιστικούς σκοπούς και να ανεβάσουμε το ηθικό. Εκφράζουμε την υποστήριξη μας στην Ουκρανία και θέλουμε να δείξουμε ότι είναι εντελώς λάθος μία υπερδύναμη να εισβάλλει σε μία δημοκρατική χώρα» δηλώνει ο David Gilmour.


Διαβάστε ακόμα:

Multiverse of Madness: H τρέλα επικρατεί στο νέο teaser

Tool: Το box set του Fear Inoculum έρχεται και στην Ελλάδα

Η Disney αφαίρεσε το tribute στον Stan Lee από το φινάλε του Punisher

Με μπλουζάκι Taylor Hawkins η Billie Eilish στα Grammy


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες.  Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ