Η Disney αφαίρεσε το tribute στον Stan Lee από το φινάλε του Punisher
TV

Η Disney αφαίρεσε το tribute στον Stan Lee από το φινάλε του Punisher

Εδώ και περίπου 20 μέρες όλες οι σειρές της Marvel που είχαν προβληθεί από το Netflix έχουν μετακομίσει στο νέο τους σπίτι, το Disney Plus. Υπήρχαν φόβοι ότι λόγω του βίαιου σε πολλές περιπτώσεις περιεχομένου, θα υπάρχουν παρεμβάσεις και… ψαλίδι, αλλά ευτυχώς δεν επιβεβαιώθηκαν και τα επεισόδια όλων των σειρών ανέβηκαν στην πλατφόρμα στο ακέραιο.

Υπάρχουν όμως κάποια πράγματα που κόπηκαν τελικά, όμως δεν ήταν σκηνές, αλλά tribute. Το πρώτο που εντοπίστηκε από το Screen Rant, ήταν η αφιέρωση στον Stan Lee στο τελευταίο επεισόδιο του Punisher.

Ο θρυλικός δημιουργός της Marvel είχε φύγει από τη ζωή τον Νοέμβριο του 2018 και δύο μήνες αργότερα πριν τους τίτλους τέλους του φινάλε της σειράς εμφανιζόταν η κάρτα που έγραφε «In Loving Memory of Stan Lee» που πλέον όμως δεν υπάρχει.

Να τονίσουμε, ότι εκείνη την εποχή υπήρξαν αντιδράσεις για το tribute γιατί εμφανιζόταν αμέσως μετά από μία πολύ βίαιη σκηνή της σειράς. Άλλο ένα tribute που δεν υπάρχει πλέον είναι στον ηθοποιό Reg E. Cathey, που υποδυόταν τον πατέρα του Luke Cage και το είχαμε δει στο φινάλε της 2ης σεζόν της συγκεκριμένης σειράς. Προς το παρόν η Disney δεν έχει εξηγήσει τους λόγους που αφαιρέθηκαν οι κάρτες, αλλά αυτά τα δύο περιστατικά έρχονται να προστεθούν σε ένα ακόμα που αφορά δική της σειρά.

Πρόκειται για το Falcon and the Winter Soldier που όπως παρατήρησαν πολλοί, πέρασε από μεγάλο «καθάρισμα», αφού αφαιρέθηκε μπόλικο αίμα από κάποιες σκηνές. Σε αυτή την περίπτωση η Disney τοποθετήθηκε λέγοντας ότι απλά έχει ανέβει λάθος αρχείο και θα αντικατασταθεί σύντομα.

Όλα αυτά θα αρχίσουμε να τα παρατηρούμε και εμείς όταν θα έρθει το Disney Plus στην Ελλάδα στις 14 Ιουνίου.


Διαβάστε ακόμα:

Με μπλουζάκι Taylor Hawkins η Billie Eilish στα Grammy

Οι Dream Theater πήραν το Metal Grammy!

Σάρωσαν τα Grammy οι Foo Fighters

Red Hot Chili Peppers: Πρώτη εμφάνιση με τον John Frusciante


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες.  Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ