Tool: Το box set του Fear Inoculum έρχεται και στην Ελλάδα σε περιορισμένη έκδοση!
Music

Tool: Το box set του Fear Inoculum έρχεται και στην Ελλάδα σε περιορισμένη έκδοση!

Το “Fear Inoculum”, των TOOL, που έσπασε κάθε ρεκόρ και συγκέντρωσε εκπληκτικές κριτικές επιστρέφει με νέα υπερπολυτελή έκδοση ενός ultra deluxe LP box set που κυκλοφορεί την Παρασκευή 8 Απριλίου από την Panik Records/Sony Music. H νέα έκδοση του “Fear Inoculum” περιλαμβάνει 5 βινύλια με νέα αποκλειστικά γραφικά, ένα expanded booklet με ακυκλοφόρητο υλικό καθώς και νέο αποκλειστικό εξώφυλλο γι’αυτό το box set.

Το πέμπτο studio album των TOOL ήταν ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα album της εποχής, κυκλοφόρησε στις 30 Αυγούστου 2019 και έδωσε τέλος σε μια αναμονή 13 ολόκληρων χρόνων για τους θαυμαστές τους.

Το “Fear Inoculum” εκτοξεύθηκε στο #1 του Billboard 200 και κέρδισε τους κριτικούς με το NPR να δηλώνει “Το Fear Inoculum άξιζε τα 13 χρόνια αναμονή”, το Revolver να λέει για το album “ότι είναι ένα αριστούργημα που θα ακούμε για χρόνια” και το Consequence of Sound να σχολιάζει πως η κυκλοφορία βρίσκει τους TOOL “στην καλύτερη φάση της καριέρας τους”.

Οι TOOL σχηματίστηκαν το 1990 και έχουν κυκλοφορήσει 4 πολυπλατινένιους δίσκους: “Undertow”(1993), “Ænima”(1996), “Lateralus”(2001) και “10,000 Days”(2006), 2 EPς: “72826”(1991) και “Opiate”(1992) και το limited edition box set “Salival”(2000). Το συγκρότημα έχει κερδίσει 3 βραβεία Grammy: Best Metal Performance (1998), Best Metal Performance (2002) και Best Recording Package (2007)

ΣΕ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ-ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΣΤΙΣ 8 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ PANIK RECORDS/SONY MUSIC

tool


Διαβάστε ακόμα:

Witcher: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα για την τρίτη σεζόν

Η Disney αφαίρεσε το tribute στον Stan Lee από το φινάλε του Punisher

Με μπλουζάκι Taylor Hawkins η Billie Eilish στα Grammy

Σάρωσαν τα Grammy οι Foo Fighters


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες.  Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ