Witcher: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα για την τρίτη σεζόν
TV

Witcher: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα για την τρίτη σεζόν

Αυτή τη φορά δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε δύο χρόνια, αφού τα γυρίσματα για την τρίτη σεζόν του Witcher ξεκίνησαν και επίσημα. Το Netflix έκανε την ανακοίνωση που συνοδεύεται από μία φωτογραφία με τους Henry Cavill (Geralt of Rivia), Anya Chalotra (Yennefer of Vengerberg) και Freya Allan (Princess Cirilla), από την πρώτη ημέρα των γυρισμάτων.

Η δεύτερη σεζόν που έκανε πρεμιέρα τον Δεκέμβριο,  μας πέρασε μας έδωσε μία μικρή γεύση από το μέγεθος των δυνάμεων της Ciri που έχει τη δυνατότητα να ανοίγει πύλες σε άλλους κόσμους με φοβερά τέρατα να ξεπηδούν από αυτές.

Σίγουρος ότι η Γένεφερ έχασε τη ζωή της στη Μάχη του Σόντεν, ο Γκέραλτ από τη Ρίβια οδηγεί την πριγκίπισσα Σιρίλα στο μέρος που θεωρεί πιο ασφαλές, την πόλη που πέρασε τα παιδικά του χρόνια, το Κερ Μόρεν. Καθώς οι βασιλείς, τα ξωτικά, οι άνθρωποι και οι δαίμονες της Ηπείρου παλεύουν να κυριαρχήσουν εκτός των τειχών της, εκείνος πρέπει να προστατέψει το κορίτσι από κάτι πιο επικίνδυνο: τη μυστηριώδη δύναμη που κρύβει μέσα της.

Τα επεισόδια της τρίτης σεζόν θα σκηνοθετήσουν οι Stephen Surjik (Reacher, The Umbrella Academy), Gandja Monteiro (Brand New Cherry Flavor, The Chi), Loni Peristere (American Horror Story, A Series of Unfortunate Events) και Bola Ogun (Raising Dion, Lucifer).

Αυτή είναι η φωτογραφία από τα γυρίσματα του Witcher

Witcher

Διαβάστε ακόμα:

Με μπλουζάκι Taylor Hawkins η Billie Eilish στα Grammy

Οι Dream Theater πήραν το Metal Grammy!

Σάρωσαν τα Grammy οι Foo Fighters

Red Hot Chili Peppers: Πρώτη εμφάνιση με τον John Frusciante


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες.  Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ