Multiverse of Madness: H τρέλα επικρατεί στο νέο teaser
Movies

Multiverse of Madness: H τρέλα επικρατεί στο νέο teaser

Ένας μήνας μας χωρίζει από την πρεμιέρα του Multiverse of Madness και τα εισιτήρια για τη νέα ταινία της Marvel κυκλοφόρησαν ήδη από την Τετάρτη. Μαζί τους είχαμε και μία σειρά από νέα πόστερ αλλά και ένα νέο trailer που μας βυθίζει ακόμα περισσότερο στην…τρέλα της ταινίας.

Μπορεί η Wanda και ο Strange να μην είχαν -μέχρι σήμερα- πολλές κοινές στιγμές στο MCU, όμως το νέο teaser μας δείχνει ότι τα θέματα που αντιμετωπίζουν είναι παρόμοια. Ειδικά το… προβληματάκι με τις πολλές διαφορετικές εκδοχές των χαρακτήρων τους που αναμένεται να σκάσουν μύτη στην ταινία.

Βλέπουμε ακόμα το τρίτο μάτι του Strange, τα παιδιά της Wanda από το Wandavision, μία καλύτερη εικόνα από τον χαρακτήρα που λογικά πρέπει να είναι η… άλλη Captain Marvel αλλά και τα ζόμπι, που, ναι, έρχονται και αυτά! Η ταινία αναμένεται να είναι γεμάτη από cameo με την εμφάνιση του Πατρικ Στιούαρτ στο ρόλο του Professor X θα θεωρείται δεδομένη και από εκεί και πέρα να έχουν ακουστεί πραγματικά δεκάδες χαρακτήρες.

Αυτό είναι το νέο teaser του Multiverse of Madness

Και αυτά είναι τα νέα πόστερ

Multiverse of Madness Multiverse of Madness Multiverse of Madness Multiverse of Madness


Διαβάστε ακόμα:

Tool: Το box set του Fear Inoculum έρχεται και στην Ελλάδα

Η Disney αφαίρεσε το tribute στον Stan Lee από το φινάλε του Punisher

Με μπλουζάκι Taylor Hawkins η Billie Eilish στα Grammy

Σάρωσαν τα Grammy οι Foo Fighters


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες.  Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ