Stranger Things: Φανταστικό πρώτο trailer για την 4η σεζόν
TV

Stranger Things: Φανταστικό πρώτο trailer για την 4η σεζόν

Σχεδόν τρία χρόνια μετά την προβολή της τρίτης σεζόν, είμαστε έτοιμοι για την επιστροφή στον κόσμο στου Stranger Things. Το πρώτο επίσημο trailer για την 4η σεζόν έκανε πρεμιέρα το απόγευμα της Τρίτης και μας προετοιμάζει για τον μεγαλύτερο κίνδυνο που έχει αντιμετωπίσει ποτέ η παρέα των πιτισιρικάδων.

Όλα είναι πιο σκοτεινό και το horror στοιχείο φαίνεται ότι θα παίξει κεντρικό ρόλο στα νέα επεισόδια Η 4η σεζόν του Stranger Things θα χωριστεί σε δύο μέρη, αφού τα επεισόδια είναι πολύ μεγάλα σε διάρκεια. Έτσι, θα δούμε το πρώτο μισό στις 27 Μαΐου και το δεύτερο στις αρχές Ιουλίου. Κάθε επεισόδιο αναμένεται να ξεπερνάει τη μία ώρα και η διάρκεια σε κάποια από αυτά συγκρίνεται με ταινίες.

Θυμίζουμε ότι όπως έχει ήδη ανακοινωθεί η 5η σεζόν θα είναι και η τελευταία της σειράς και αναμένεται λογικά στο τέλος του 2023.

Stranger Things: Ποιος είναι ο νέος μεγάλος κακός της σειράς

https://youtu.be/yQEondeGvKo

«Νομίζω ότι το κοινό θα ικανοποιηθεί όταν δει τα νέα επεισόδια. Είναι πολύ μεγάλα σε διάρκεια για αυτό μας πήρε και τόσο καιρό.» δήλωσε ο Ross Duffer που μαζί με τον αδελφό του είναι οι δημιουργοί της σειράς. Αποκάλυψε επίσης ότι πολλές από τις θεωρίες που κυκλοφορούν για το τι θα συμβεί είναι σωστές, χωρίς πάντως να πει ποιες είναι αυτές. «Είμαι εντυπωσιασμένος από το πόσο παρατηρητικοί είναι οι θεατές. Μπορούν να χτίσουν γρήγορα την υπόθεση με πολύ λίγες πληροφορίες στα χέρια τους» τόνισε.

Στη συνέχεια εξήγησε το λόγο που η σειρά θα έχει πλέον ένα αρκετά πιο horror χαρακτήρα. «Όταν είπαμε την ιδέα μας στο Netflix πριν από πολλά χρόνια χαρακτηρίσαμε τα παιδιά ως τα Goonies στο E.T. Αυτή είναι η ιστορία τους. Οι ενήλικοι είναι στο Jaws και στο Close Encounters και οι έφηβοι στο Nightmare on Elm Street ή το Halloween. Αλλά σε αυτή τη σεζόν δεν έχουμε πλέον παιδιά. Δεν μπορούμε να κάνουμε τα Goonies. Έτσι ξαφνικά γέρνουμε πιο πολύ προς το horror στοιχείο που τόσο αγαπάμε. Ήταν διασκεδαστικό να κάνουμε αυτή την αλλαγή».


Walking Dead: Το πρώτο teaser για το τέλος θυμάται τον Rick!

Papa Roach: Έπαιξαν σε πιτσαρία με το κοινό να κάνει Wall of Death!

Red Hot Chili Peppers: Διπλός θρίαμβος στα charts

Rammstein: Στο νέο τραγούδι τους είναι… αγνώριστοι!


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες.  Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ